En varit på en stjärna.

Efter en norsk historia vandring på några timmar, fick vi äntligen komma sitta till bords. 7 rätter, havskräfta, anklever, skaldjurssoppa med pilgrimsmussla, torsk, tryffel, hjortfile, bea, 4 olika ostar, choklad, vin, vin, vin och åter vin. En välbalanserad middag där vin och mat var fantastiskt bra kombinerade, en middag att komma ihåg.



Dagens meny:

Norwegian langoustine and salmon- avocado roulade served with marinated artichokes and cous- cous.
Lime beurre blanc.
***

Saffron soup garnished with fried scallops,
sautéed leek and fennel.
***

Fried codfish served with celery,
petit pois- truffle cream and spinach.
Apple sauce.
***

Whortleberry infused steak of deer served with pickled mushrooms,
cauliflower, root vegetables terrine and savoy cabbage with bacon.
Nut bearnaise and whortleberry sauce.
***

Wel ripened cheeses garnished with Swedish crisp     bread and fruit compote.
***

Dark chocolate tart and crispy coconut- rice condé served with pickled pears and mango- passion fruit sherbet.

Där i mellan fick vi en aptitretare med soppa och anklever, sorbet och små söt saker bland annat ovan till kaffet.

Därefter är det dax att sova, så man orkar med morgondagens möten. En inte lika rolig historia...

Sov gott och xo xo





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0