Idag startade jag dagen med massage



1 timmes helkroppsmassage, något som är både lugnade och rogivande för min kropp. Kände mig lätt som en plätt tills jag besteg trappan upp till recepetionen och utgång, då var man framtung igen :D

2 veckor kvar på jobbet dvs. 2 gånger till massage, sen får det nog vänta lite. Ha, om 3 månader kan jag nog intervall springa igen för första gången på länge :D Jippi!

Xo Xo

Xo Xo

Å vad jag vill haaaaa, ser himla mumsig ut...

img_2338 (MMS)

Å vad jag vill haaaaa, ser himla mumsig ut eller vad säger ni???


Pimientos de padrones, så starka att maken...

img_8862 (MMS)

Pimientos de padrones, så starka att maken var tvungen att ta en öl samt han blev högfärdig och började harkla sig. :) jag fick de mindre starka, tack för det.


Nu är det vår, trots snöflingor ute.... Vå...

img_8621 (MMS)

Nu är det vår, trots snöflingor ute.... Vår väskan fram och planering för inköp av skötväska pågår, snygg ska den var.


Vår klädsel för hemmet....




Turkost och beiget är våra vår färger i år, nästa helg blir det nya gardiner och lite annat. Härligt med vår, skönt att vintern är över, även om det kommer ett backslag inom kort.

Over and out

Mitt nya liv nr 2



Rågbröd :) Detta köpt på Kajsa Varg och var så gott, både bränt eller sött, me like. Rekommenderas varmt, tillsammans med ost & ett glas mjölk.

Xo Xo

Mitt nya liv....



För 35 veckor sen började jag gilla frukt eller snarare jag började bli sugen på frukt och vilja äta frukt. :) Så nu mera äter jag MASSOR av frukt. Vill inte ens tänka på hur många bananer jag ätit sen augusti eller hur mycket yoghurt...

XO XO

Allvarligt skadad, ont ont. Igår skulle sn...

img_0592 (MMS)

Allvarligt skadad, ont ont. Igår skulle snälla jag hjälpa Lars med öppna grinden till bilburen och slant... Resultatet ser du ovan, nagel gick av typ 1/2 cm för långt ner och bara halva nagel, gör det ont eller gör det ont???? Usch och fy!?!?


Kärlek Söndag, kan det bli bättre???

img_3568 (MMS)

Kärlek Söndag, kan det bli bättre???


Middag börjar med löjromtoast och favodric...

img_1942 (MMS)

Middag börjar med löjromtoast och favodrickan mjölk avslutar med hummer, citronsmör och aioli med cola. Vad är vin mot mjölk och cola :) inte långt kvar nu....


Hepp, tydligen så har vi någon som kan sät...

img_1304 (MMS)

Hepp, tydligen så har vi någon som kan sätta upp huset i början av juni , sen behövs det "bara" inredas..... Nu tutar vi och kör på alla områden, ska det hända så ska det .


Längtar bort..... Men jag får hålla tillgo...

img_2815 (MMS)

Längtar bort..... Men jag får hålla tillgodo med kartan :)


Så varmt.... Solen stålar in och fönstret ...

img_5692 (MMS)

Så varmt.... Solen stålar in och fönstret måste upp, häääääärligt! Undra när fönstrena ska tvätta sig själv. :)


Jag är så avundsjuk, så avundsjuk.....

Mamma och syster befinner sig på Cypern på värsta hotellet.



och här sitter jag, i min ensamhet :) och väntar på att bli fri.... Skämtåsido, JAG VILL OXÅ åka utomlands, tänk värme, sol, bad och godmat..... utan mage. Mamma & Systeryster ni må njuta, dricka vin och röka en cigg för mig oxå!!!

Xo Xo

Om 6 veckor kan jag intaga detta utan att ...

img_9491 (MMS)

Om 6 veckor kan jag intaga detta utan att annan får ta del av det... Tror ni jag längtar.... Ser framemot 2 glas och att bli lite snurrig :) payback time för Lars.


Mina vackra skapelser....

Mina cupcakes som var FIIIIINA men inte lika goda, iallafall enligt konditorn dvs. jag.






3 åringar killar med namn Ludde gillade dom inte heller, men han tyckte dom såg goda ut. Ska kanske använda bakpulver som inte gått ut 2009 nästa gång.... Då kanske själva kakan blir lite fluffiga och lite mindre kräm på, det blev lite sött. Fast dom blev VÄLDIGT FINA tycker jag!

XO XO


Hade en tunn natt, dvs. inte mycket sömn i...

img_6029 (MMS)

Hade en tunn natt, dvs. inte mycket sömn inatt, känt mig svimfärdig hela dagen. Som tur kunde jag åka hem tidigt och lägga mig i sängen.


Ligger utslagna efter brunch med Camilla &...

img_4102 (MMS)

Ligger utslagna efter brunch med Camilla & Rogge med barn.


Cupcakes på g, god deg synd bara att bakpu...

img_0079 (MMS)

Cupcakes på g, god deg synd bara att bakpulveret var lite gammal, så de blir nog platta muffins :)


Tryckte i mig en sådan till lunch idag. De...

img_8675 (MMS)

Tryckte i mig en sådan till lunch idag. De var lika äcklig som bilden ser ut, varför åt jag den då? Jo nånstans i min hjärna tror jag att jag gillar den, och varje gång blir jag besviken. Den blir torrare och svampigare för varje gång, jag äter den... Måste vara längtan till ungdomen, som gör sig påmind, jobbade ju på Donken i 2 år under tonåren. Roligt var det och många vänner fick man, nu vila så jag orkar med helgen :) Xo xo


Firar att jag än engång är fullt normal tr...

img_0817 (MMS)

Firar att jag än engång är fullt normal trots ålder och storlek, ingen diabetes här inte :) maaaaat tack


Goodiebag fast gör mini människor

img_0298 (MMS)

Goodybag fast gör mini människor, gratis är gott!


Om 15 minuter får jag äta, yes! Fördriver ...

img_5239 (MMS)

Om 15 minuter får jag äta, yes! Fördriver tiden med jobb och vinterstudion, uppvärmningen var idag fantastiskt rolig...


Dax för lyx igen

Idag är det jobba hemma fredag, massor att göra men i favorit fåtöljen, så ryggen får vila. Fast först ska jag på kontroll, denna gången ska vi kolla mina anlag för diabetes som gravid, vilken tortyr det var imorse, ingen frukost, inget vatten sen 22 igår. När jag sen fick det jag skulle dricka, vatten med socker så kändes det som riktigt gott och lyx. Så nu sitter och väntar, kl 11 tas provet och sen får jag äta igen :D Sitter och funderar på vad jag då ska hälla imig, just nu står kaffe och fralla högt upp på listan.  EN PLÅGA att vara så tröstig och inte få!!! Sjukt matt, behöver energi för att orka röra eller tänka.....

Återkommer med dom när jag vet mer.

Xo Xo

Rea på g

img_3496 (MMS)

Fast ändå inte, orkade inte ta mig ur soffan.. Så jag stannade hemma efter en häktiskdag.


Inte lyckats bota FOBI....

Igår försökte jag bota min FOBI, jag inser ju att om man ska få en tredje medlem i familjen behöver även denna kläder :D. Så när jag tog en tur till Lindex för att köpa strumpor, så tittade jag in på barnavdelningen..... först kontrollerad jag att inga andra (läs barn) fanns där och sen tog jag steget in...... tog bestämda steg mot reastången. Plockade på mig näst minsta storleken på några billiga plagg och smet snabbt in på kosmetika avdelningen, där jag snabbt insåg att handla kläder & saker till mig själv är roligare än till övriga medlemmar i familjen. SORRY!

Så min kontenta är FOBIN finns kvar, barnavdelningen är inget för mig (tur att vi är fler vuxna i familjen). Så jag tror att jag fortsätter med min taktik köper begagnat av vänner, inga val man tar vad man får och betalar samt klickar hem sakerna på nätet. HITTILLS har vi inte varit inne på en ända barnaffär, och ändå har vi hela bilen full med barnsaker, för dom har inte släpts in hemmet ännu ska väl tilläggas.

Xo Xo

Busskaos idag, sitter nu på 4an och tänker...

img_2520 (MMS)

Busskaos idag, sitter nu på 4an och tänker inte kliva av!?!?! Norrtull trafikeras inte pga att skeppsbron är av stängd, men fr odenplan funkar det. Får inte ihop logiken med norrtull, men för att slippa gå i 2 trappor där rulltrappan inte fungerade blev det buss via västerbron idag...


Aj jävlar vad ont jag har

Tänk att även fotriktiga skor kan göra ont..... Här köper man dyra skor i skinn, med fin sula och då gör de ont!?!? Kan iofs även bero på att MINA FÖTTER expanderar under dagen. Troligen så när klumpfot jag någonsin kommer komma.

Det jag verkligen, verkligen är överlycklig över, är att det inte är HÖGSOMMAR VÄRME just nu. För mitt extra element som installerades i höstas går på högtryck fn. och jag är inte annat än glad att det kommer avlägsnas om ca exakt 6 veckor. Då försvinner även ballongen som någon envisas att fylla på luft i hela tiden, samt den som tar all min föda och gör mig konstant hungrig nu.   

Tur att jag har SNÄLL make som kommer och hämtar mig efterjobbet när man har sk skitdagar, iofs även bra dagar oxå :D Vilken pärla, men det är inte mer än rätt - efter 33 veckor med restriktioner så behöver man bli bortskämd. För första gången i livet förstår jag varför jag skulle tagit körkort, bil fram och tillbaka till jobbet hade varit lyxigt.... Fast nu har jag ju chaufför, nästan ännu lyxigare eller?!?!?!

Xo Xo



Nya pupperna premiär användes idag, med ti...

img_5875 (MMS)

Nya pupperna premiär användes idag, med tillhörande sula, för varma fötter.... Over and out!


Våren är här och snart kommer även jag ha ...

img_3607 (MMS)

Våren är här och snart kommer även jag ha kunna ha normala kläder. Ska tillbringa sommaren i klänning och  tyvärr inte gå på stort kalas... Det blir ingen för mig trots jämt, lägger pengarna på en NY resa, sorry vänner! Min garderob ropar på påfyllning ;)


Jordgubbshaken var värd sina pengar, såååå...

img_3607 (MMS)

Jordgubbshaken var värd sina pengar, sååååå mätt nu. Eftermiddags vila är ett måste, snart ny vecka med nya möjligheter.


Brunch Rival, gott gotti gott gott.

img_6060 (MMS)

Brunch Rival, gott gotti gott gott.


Sista kvällen, sen är plågan över.... Mell...

img_1541 (MMS)

Sista kvällen, sen är plågan över.... Mello är snart över, jippi!


Vår och lördag, härligt! Synd bara att jag...

img_0385 (MMS)

Vår och lördag, härligt! Synd bara att jag är trött men det finns hopp. :)


Helg och jag känner mig så här..... Sjuk v...

img_1617 (MMS)

Helg och jag känner mig så här..... Sjuk vecka, sjukt frustrerad men nu ska jag ta helg och vila.


Working Working

Idag hemma, galen vecka, galet mycket att göra....

Over and out!

Detta tittade vi på....



Bäst var avslutningen :)

Xo Xo

En ledtråd.....

img_5587 (MMS)

En ledtråd.....


Gissa vad jag är???

img_3478 (MMS)

Gissa vad jag är???


Ooooonsdag

och det är en BRA DAG IDAG. Solen skiner, jag har sovit hela natten och bestämt mig för att köpa ett par nya skor :D

Nu kommer bara frågan vilken typ? Krav specifikationen lyder, snygga, svarta, måste vara lågklack, ej varma men inte somriga, lätta att ta av och på och som jag kan ha till byxor oavsett modell. Jakten kan börja!?!?!

XO Xo

En present....

Fick följande present i helgen:



Så nu finns det 1 sak som är förknippat med barn hemma :) Måste kanske börja planera för ankomsten.... Stackarn kommer till världen med föräldrar som inte förberett sig eller hemmet :D Lika bra den vänjer sig, har inga planer på att förändras alltför mycket. Å brås den på oss, kommer den gilla läget.

Boken var ialla fall kul, och man inser hur omvärlden ser en.... Dax att skaffa en privatjet, allt annat har man ju...

Xo Xo


Ha, i vecka 32 börjar folk resa på sig. Nu...

img_5924 (MMS)

Ha, i vecka 32 börjar folk resa på sig. Nu jävlar ska jag utnyttja detta! Synd bara att jag fick springa till bussen, 20 meter = svettigt!!!


Hamburgare - idag lagade jag mat, det blev...

img_7994 (MMS)

Hamburgare - idag lagade jag mat, det blev burgare. Godast var mjölken till :) det är nåt med mig och mjölk just nu, finns inget stopp. Inte heller på mat, idag har jag ätit mer än jag gjort de senaste 32 veckorna. Kanske lite överdrivet, men varit hungrig många gånger idag.


Solsidan - börjar bli tröttsamt och tråkig...

img_5506 (MMS)

Solsidan - börjar bli tröttsamt och tråkigt eller så börjar jag bli gammal eller trist.


Grattis Norge!

Ni var bäst denna gång, jag unnar er detta. Men denna norrman ni har, värkar inte vara en allt för trevlig eller ödmjuktyp. Honom  är man glad att man inte ha i sin närheten, varför kan inte en människa som vinner bara vara glad och visa respekt för andra. Han är ju bäst, varför förstör det med några sista gester....

Bra jobbat Sverige, ni var bättre i OS och det var viktigare. Nytt VM nästa år :D

Xo Xo

Jag och fjärrkontroller....



Det är något med mig och denna pryl, igår var den försvunnen IGEN.... Sist letade vi en helkväll utan resultat, den gången hittade jag den i min sminkväska :) Imorse hittade jag den i HANDVÄSKAN :D

Än annan vana jag har (ovana enligt Lars) är att tappa dom i golvet, de lixom alltid slinker ner från soffan, sängen eller fåtöljen.... Det är som om det är en magnet i golvet som drar ner dom till golvet :D

Xo Xo

Dagens frukost


Intas på Fabrique medans lägenhetens saneras.... Dagens förmiddagsarbete är att rensa mailboxen, tur att uppkoppling finns överallt. :)

Xo Xo


Pannkaksmiddag

Efter att haft nästan 2 dygn med illamående och ingen lust att äta, serverade maken hemmagjorda pannkakor med glass och färsk frukt.




och jag åt och åt, och nu är illamåendet borta :) Kan även bero på eller i kombination med massagen och pedikyren jag hade efter jobbet igår. Känner mig som ny igen och tar nya intag...

Xo Xo

Efter massage och pedikyr, blir det vikatv...

img_8538 (MMS)

Efter massage och pedikyr, blir det vikatvätt stunder.


Åååååå titta där är mina fötter, skönt att...

img_2312 (MMS)

Åååååå titta där är mina fötter, skönt att se att de finns kvar..


Och kolla vad stor denna har blivit..... :)

img_2712 (MMS)

Och kolla vad stor denna har blivit..... :)


Så stor han blivit....

img_6973 (MMS)

Så stor han blivit....


Morgonensräddning, energi för en matt Elli...

img_2579 (MMS)

Morgonensräddning, energi för en matt Elli på g till jobbet!


Sitter på en buss med en  chaffis som tror...

img_8973 (MMS)

Sitter på en buss med en  chaffis som tror han kör rallybil. Dessutom luktar bussen gammal indiskmat och svett :(  ursch & fy!


RSS 2.0