Fika i vår solen, härligt!

img_6807 (MMS)

Fika i vår solen, härligt!


Äntligen, valet är gjort! Och jag har ett ...

img_6807 (MMS)

Äntligen, valet är gjort! Och jag har ett stort leende på läpparna.


Hmmmmmm

Jag tycker mig känna igen denna person..... ni som var med på 90-talet, kan det vara den jag tänker på??? :-)

http://www.kpa.se/upload/Film/KPA_Jens_.wmv


Om utisåfall, härligt livet går vidare eller vad säger ni??

XO XO

Tack Lars!

För att jag börjar få ont i halsen :) Så går det när man pussar på sin make när han har ont i halsen. Men det tänker jag inte bry mig om idag, för idag ska jag ha kul och imorgon kan jag ligga i sängen hela dagen om jag mår dåligt.

Väntar på att arbetade Make ska komma hem, så vi kan ge oss ut på stan. Idag ska om jag hittar vad jag vill ha, köpa mig en VÄSKA :-) Tänk att konsumtion kan göra en så glad, sen en god kväll med vänner. Kan det bli bättre...

Just det, om någon som läser detta, försöker ringa på hemma telefonen, så kan jag berätta att den har LAGT AV, ingen lur att svara i. SÅ jag föreslår att ni ringer på mobilen från och med nu om ni vill tala med oss (vi har ju bara 4 nr att välja på där). Vill ni bara göra mig irriterade, så ring på bara än har vi inte dragit ur sladden.

Undra vad man hade gjort tidigt 90-tal, gråtit över att man inte kunde kommunicera, köpt ny lur direkt... hoppats att telefonsvararen fungerade ändå, och att den som ringde lämnade meddelande.

Vem har telefonsvarare på hemtelefonen??? Den prylen måste vara så 90 tal, åååå kommer ni ihåg de som hade nummerpresentatör?!?!? Dom lyckliga kunde se vem som ringde, en måste pryl när man var singel på 90 talet, man ville ju inte prata med vem som helst. ;-)  Framför allt kunde man ju se om någon ringt när man inte var hemma, för lämnade meddelande gjorde "man" ju inte när "man" skulle försöka träffa någon..l.. Gud va skönt,  det måste vara med sms nu... det är bara att slänga iväg ett mess, lust att träffas? "Man" behöver inte vara orolig för att rösten ska stocka sig eller "man" ska babbla på om ointresserade saker.  <Får man svar så får man, annars kan gå vidare och skylla på att någon annan skickat sms'et :-) Tur att "man" inte är singel, för just dateandet är nog inte riktigt min grej.

Over and out!

Skål och godmorgon!

img_6807 (MMS)

Skål och godmorgon!


Efterrätt på G, förberedelse inför morgond...

img_6807 (MMS)

Efterrätt på G, förberedelse inför morgondagen. Jag har gjort mina första marängebottnar, hoppas dom blir goda.  Har hopp om att inte vara så trött, imorgon har jag sovmorgon.  Xo xo


Lunch vid skrivbordet



En kletig ceasar och lite vatten...



Snart är det helg!!

xo xo

Jag har en mardröm

om en vulkan som stoppar min resa till Kreta....  Känns som ett allvarligt I-lands problem för mig :)

XO XO

Jag har en mardröm

om en vulkan som stoppar min resa till Kreta....  Känns som ett allvarligt I-lands problem för mig :)

XO XO

Inspiration

finns inte hos mig.... Sorry kära läsare, har inget roligt att berätta alls, senaste 24 timmarna har tillbringast enligt nedan:

tvätta, hängatvätt, teve, sova, teve, åka tunnelbana, jobba, lunch, jobba, träna, systembolaget, middag, teve, tvätta, plocka, teve, hängatvätt, teve, vika tvätt, teve, plocka bort tvätt, teve, läsa och sova......

Vilken tur att imorgon är som fredag dvs. dagen innan helg :) Jag är nämligen ledig på fredag, och då är det årlig  hemma hos oss. NICE

XO XO

Tips till håret

Min nya platttång är FANTASTISK, den gör både lockarna och plattheten själva.... För den som behöver tips om hår :) För er andra, HEJ HEJ!

xo xo

M som i Massage

Har idag idkat vardagslyx, 1 timme helkropps massage och jag känner mig som ny. Började dagen med huvudvärk och slutar dagen avslappnad, HÄRLIGT!

Mer massage åt folket!

XO XO


Ligger utslagen framför teven, CSI är allt...

img_6807 (MMS)

Ligger utslagen framför teven, CSI är alltid underhållande. Trött i bena, som tur är så har jag massage tid imorgon, jippi!


Sol, Sol och åter Sol

Så härligt, nu längtar man till värmen, jag började rensa min jobb dator på morgonen och titta vad jag hittade:





Om 3 veckor om Eyjafjallajökull vill så är jag på Kreta igen, denna gånger är det bara vi kvinnor som åker i väg.

Härligt Härligt!

XO XO

Bilder från ett bröllop!








XO XO


Sitter trött i soffan

och funderar på vad vi orkar göra idag.... Vi är lite trötta idag efter en fantastisk gårdag och en rolig fest. Tack & Grattis Maja & Andreas, syns på fredag!

XO XO

Bröllop

img_6807 (MMS)

Bröllop


Nu blir det bröllopsfest!

img_6807 (MMS)

Nu blir det bröllopsfest!


Lördag och bröllop

Brudgummen kom hem i tid och idag är det bröllop, jippi!! Äntligen lite riktigt fest, det ska bli så kul.
Så tack och grattis Maja och Andreas, tack Andreas för att du orkade bila mellan Barca och Stockholm i veckan, till ditt egna bröllop :)

Så idag blir det premiär för "sommar klänning" ÄNTLIGEN!



Så ikväll är jag ett rosa moln, med lockigt hår :) Inhandlade en ny tång igår, så nu är det upp till bevis Björn Axen, tången lovade lockar, så lockar ska det bli, svindyr som alltid.



Dax för att göra sig snygg, härligt ska det bli.

XO XO

Och nu sitter jag i rymdmaskinen och drick...

img_6807 (MMS)

Och nu sitter jag i rymdmaskinen och dricker vin, för det är vin fredag hos Evelina idag. Härliga fredag!


Vilken snygging, någon som vill ha henne?

img_6807 (MMS)

Vilken snygging, någon som vill ha henne?


En vanlig dag med träning, denna gång prat...

img_6807 (MMS)

En vanlig dag med träning, denna gång pratar vi inte att det var lätt pass. Kändes som om jag hade en ryggsäck på 20 kilo på mig. Nu blir det vila i bastu!


Idag har man slitit

och det är så att blusen bokstavlingen har gått sönder....



Så nu får man köpa sig en ny rosa favorit :) Kanske ska smörja in armbågarna bättre så att de inte ser så rynkiga ut. Kan detta vara ytterligare ett ålderstecken mån tro??? Finns det krämer även för armbågar? Skulle nog behöva några för knäna oxå. Fast om jag håller mig jämn fet så fyller jag ut dom.. Så för att inte växa ytterligare så tänkte jag ta mig en tur på löpbandet, låt oss hoppas att jag inte kryper för då blir jag rynkig. Tror jag tar en kaka till på fikat. Mottot kanske ska vara hellre rund och rynkfri än smal och rynkig :) Något för Hollywood fruarna att tänka på eller inte....

Annars då?? Jo tack det är bra, mycket att göra och många bollar i luften. Just nu spekulerar jag om vulkanen kommer påverka min Kreta resa eller inte. På 3 veckor kan det hända mycket, så länge jag kommer ner, så gör det inte så mycket hur jag kommer hem.

Det finns några stackare på kontoret som skulle till NY och Kina, dom sitter fortfarande på kontoret... Det bidde inget, stackars dom.

Hej Hej




Trött och suddig, idag har flera frågat om...

img_6807 (MMS)

Trött och suddig, idag har flera frågat om jag varit hos frisören, men icke jag hade bara mitt bena :) hmmmm hur ska jag tolka detta!?!? Sne benan ska bort eller mitt bena ska framm? Världsproblem jämfört med jordbävning i kina ellr brudgummen som fn. bilar igenom Europa för att hinna till bröllopet på lördag. Vilket antiklimax det skulle kunna blivit, vilken historia att berätta för barnbarnen. Kör försiktigt Andreas!


Ligger i soffan och tar igen mig, har börj...

img_6807 (MMS)

Ligger i soffan och tar igen mig, har börjat äta fast föda igen.... Nu är jag frisk, imorgon blir det träning.


Dax för ett klipp igen:


och jag funderar på att göra dett sånt klipp igen. En lång lång lugg för att se om det blir snyggt.... eller kanske inte?!?!?



På fredag är det i alla fall dax för lite uppdatering av färg.

XO XO

Någon som känns vid

dessa?



De har funnit hemma hos oss sen i höstas och om någon känns vid dem, så vet ni vart de finns.

XO XO

JAG HAR ÄTIT LUNCH

och jag har fått behålla allt!!!!!!!  YES! Undra vad jag haft för något, magsjuka, magförgiftning eller träningsfrossa :)

Oavsett så mår jag så mycket bättre nu än igår, jag är som på nytt född.

Over and out

Idag är en ny dag

och jag känner mig så mycket piggare. Igår var en konstig dag, som slutade med feber... Magont, kroppsvärk och feber, konstigt konstigt. Idag känner jag mig bättre och har flyttat kontoret till fåtöljen på Södermalm.

Ska nog försöka mig på lite vuxen välling nu...

XO XO

Krångel Krångel

Jaha, då har jag tagit mig hem, magen strejkar idag. Har samma symtom som vid tomater dvs. jag vill vara hemma och inte göra allt för stora utsvängningar från den vita stolen, tyvärr!

Jag tror att jag väljer bort blåbär ett tag framöver, för detta vill jag inte vara med om.

XO XO


Söndagspromenad till Classe Ohlsson....



Solen strålande och det var skönt i solen, vindarna var kalla.



Lars med nya jobb leksaken, en telefon, en android från Samsung. Vad köpte vi då, jo en kilram och lite andra "bra ha" saker för köket. Precis som med Ikea kommer man ut med extra prylar.

Vad kilramen är till får ni sen inom kort.

Over and out

Lördagkväll

och jag dricker fanta :) Efter gårdagens kväll som slutade efter midnatt. När jag kom hem, var Lars med kompisar hemma, så jag drack lite mer vin....  Så idag dricker vi fanta och hoppas på att man vaknar utan huvudvärk och redo för söndag med träning.

Nu är det dax att sova, ögonen går i kors.

Over and out

Nu har jag varit huslig

Jag har sytt kudde och fått godkänt av Lars, de ni, det är inte dåligt det. Å visst blev den fin?





Som matchas med lite blommor:



och en make:



tänk vad snyggt det blir :)

Sänder en tanke till Petra på Malta, som kommer hem tidigast på torsdag, samt Andreas som sitter i Malaysia och  MÅSTE komma hem till lördag för då ska han gifta sig. Så dumma vulkan, sluta nu.

XO XO


Nu blir det kuddar, coolt tyg va!?!?

img_6807 (MMS)

Nu blir det kuddar, coolt tyg va!?!?


Gårdagskvällen i bilder

Middag i Birkastan





Johanna blev med lugg



Det blev lite snett....

Och idag är jag lite trött i ögat och huvudet värker lite, härligt med helg!

XO XO

Eyjafjallajökulls - ser ut som en felstavning

Tänk att något med så många bokstäver kan stoppa hela Europas flygtrafik, det ser ju ut som om någon lagt armen på tangentbordet :)

Eyjafjallajökulls - något att lägga på minnet.

Nu får Eyjafjallajökulla sluta bråka, för resan till solen i maj får inte bli inställd. Då vet jag inte vad jag gör, men iofs. om Eyjafjallajökulla börjar bråka igen runt 20 maj, så jag får stanna lite längre i solen, det går bra tack! Fast det är nog att be om för mycket. Å vem vet Katla kanske vaknar till liv, är förresten inte Katla "den elaka" i Mio Min Mio...

Nu blir det en krav öl, innan jag ska på fest...

XO XO

Nya skor...



Som tröst för en helg hemma....

XO XO

En lugn dag på jobbet....

blev en hektisk dag på jobbet............ Skönt med helg inom kort :)

Nu är vi svidade

för nästa helgs bröllop, om nu brudgummen kommer hem från Malaysia. Han väntas hem på imorgon eller lördag, och som det ser ut nu, ser det MÖRKT ut.  Som vanligt tog jag nitlotten, dvs. min klänning kostade 1/5 av Lars kostym. Fast jag får å andra sidan flera klänningar per år, än vad Lars får....



Lars fick en Hugo Boss och jag fick en



Twist & Tango i Roooosa :) Det bidde ett par skor, de kommer senare.

Over and out!

Tröstar mig med kaffe och det fina vår väd...

img_6807 (MMS)

Tröstar mig med kaffe och det fina vår vädret. Då har man en ledig helg att se framemot.  Imorgon är det herrklubb hemma hos oss och jag får vara med :) Har ont i huvudet, så det blir nog bra att vara hemma.


En weekend i Stockholm

med käresta och hans killkompisar, kan bli intressant!

Slapp i alla fall att sitta på Arlanda och imorgon blir det kontoret....  Nu ska jag ut och titta på klänning inför bröllopet som vi ska gå på nästa helgen, tjohoooooo!

Imorgon blir det träning och söndag med, det finns något gott med inställd resa.

XO XO

Då var det bekräftat

planet är inställt!!!! Det verkar bli en lugn helg hemma med maken, vilket inte är illa det heller....

Ny rapport kommer senare...

Den stora frågan idag är:

Kommer jag kunna flyga till Prag idag eller inte? Kommer askmoln att tvinga mig att stanna hemma?? eller blir det en tripp trots allt, svaret kommer runt 17 ikväll.

XO XO

Middag med familjen








Gott var det :)

Over and out

Hurra för far idag!

Pappa blir 62 och vi har ätit middag med Sten, Brita, Yvonne, Jenny och Pappa. Mätt och belåten sitter jag nu i soffan (upp pallad bland kuddarna, som Buddha eller nåt), en utförligare rapport kommer imorgon.

Dagens stjärna är Lars som lyckades efter att hans fru (dvs. jag) lyckats med att ställa in lilla älsklingen för synskadaded dvs. JÄTTE IKONER (2 st i taget) syntes på skärmen.  Ganska irriterande när man ska slå ett telefonnummer och endast 2 siffror i taget syns..... Jag måste enligt Lars, tryckt med 3 fingrar snabbt 3 gånger eller något.... Ibland hatar jag tekniska prylar, när de ställer till det för sig själv. :)

Nu ska jag och mitt huvud som värker lite sova, så GOD NATT VÄRLDEN, syns imorgon.

XO XO

Jag har nu rosa tånaglar

efter varit på pedikyr så kom jag hem med dessa naglar:



Sommar fina fötter, nu behöver bara kroppen bli sommar fin oxå :)

XO XO

Min lilla älskling har fått nytt fodral....



Den kommer få tillbringa sommaren i ett ROSA fodral. Jag har inte på någotsätt alls fått noja på ROOOOSA.

XO XO

Ojojojoj

tröttheten är total i kroppen!! Mina ben värker och huvudet börjar kännas segt, dax för lite napp. Imorgon fyller pappa 62 år och vi ska ut och äta, jag har precis bokat bord, det ska bli trevligt. Ska bara överleva morgondagen och den ser riktigt trevlig ut, lite möten, några hälsolyx övningar och sista dagen på kontoret denna vecka. Torsdag blir jobba hemma, inför turen med jobbet på eftermiddagen.

Maken ser framemot en ensam hemma helg utan bitchiga & tjatiga frugan. Så om någon vill ha sällskap eller hjälp, så är han är ledig från mig :-) Han kan säkert behöva aktiveras eller kanske inte ;-)

Over and out




8 km har jag tagit mig igenom, mina ben är...

img_6807 (MMS)

8 km har jag tagit mig igenom, mina ben är i chock och mitt huvud med!


Dax för lite lunk

Känner mig lite irriterad idag, så jag väljer att lämna kontoret och tar mig en runda istället. Allt för att pigga upp humöret till det bättre.

Tjohooooooo

Stora problem

Jag har viktiga beslut att fatta!?!?!? Ny handväska ska inhandlas, "bonus till Elli handväska". Vet inte om jag ska införskaffa en ICON dvs. en som många har eller om jag ska vara vild och galen, välja en modell som inte är lika vanlig. Mullberry ligger bra till, men jag vill ju ha en Gucci och Louis Vuitton oxå....  Jobbiga val att göra inom kort :)

Måndag kväll, kan bara konstatera att dumburken endast bjuder på SKIT, bäst kl 20 var Håkans bar...... kvalitets teve när den är som bäst!!!

Så jag uppdaterar mig i amerikanska skvaller världen istället.

Goodbye and Adjö


Vin tips

Vi dammade av en gammal favorit i fredags:





Ett vin med mycket kropp som vinexperterna skulle säga, själv säger jag GOTT med mycket smak.

XO XO

Ny vecka

En kort vara på kontoret vecka, men en lång vara med jobbet vecka. Mycket ska göra på korttid, samtidigt som man bara vill gå hem då LJUSET har kommit till stan. Idag är det 1 månad tills damerna i familjen Franzen åker till Kreta, då finns det hopp för möjlighet att gå från blek till ljusbrun.

Annars är denna dag riktigt måndagstrist tycker jag!

Over and out!

Tittar på New Moon

och filmerna är riktigt bra, trots att jag läst böckerna och att de är för tonåringar. Jag ser det som ett tecken för min egna ungdom....



Så spännande.... :)

XO XO

Jag har tränat

och känner mig så pigg. Inte ont i vaden, inte ont i knät och nya skorna bara springer fram. Så skönt när man känner att all slit ger resultat i ork. Vem vet, det kanske blir en joggare av mig till slut!?!? Fast jag föredrar löpband, teve och inte så mycket folk, teven gör att jag inte tänker på att jag joggar. Idag blev det 30 minuter jogging och 30 minuter rask promenad, duktigt gjort Elli.

Dax för att slappa i soffan framför teven och njuta av ljuset som strålar idag.

Välkommen våren!

XO XO




Champagne...

Min kära make har infört en ny regel hemma hos oss, om man tar en champagne flaska från vinkylen, måste denna ersättas. I påskas gick det lite champagne hemma hos oss, vilket innebar att hål måste fyllas i vinkylen. Även om den känns riktigt full eller vad säger ni?



De flesta viner är från kära vänner som gav oss vin för lagring i bröllopspresent. Å nej, detta är inte allt, vi har flera lagringsställen i det sk. 4de rummet, men i ovan vinkyl ligger dyrgriparna. Det finns minst 2 Barolo från 1999 som måste drickas nu.... när rätt tillfälle kommer, vilken helg som helst.

Oavsett så gjorde jag min plikt och köpte en ny champis, denna gången valde jag en med "ful" förpackning. Lättare att släpa hem på flyget samt den var "billig" för att vara champagne.



Låt oss hoppas att den är god oxå, riktigt brödig och jästig vill jag ha min champagne. Tror dock att den var lite för billig för att den ska fått brödigheten, men den är nog god ändå.

XO XO

3 x skaldjur

Igår var det skaldjurslyx hemma hos oss, vi invigde recept från reafynd:



Först blev roquefort gratinerade havskräftor - så gott att Lars nästan slicka formen :)



Därefter blev det grillade pilgrimsmusslor med fänkål och citrus vinägrett, jätte gott oxå.
Sen kom kungen av dom alla:




Risotto gjord på hemkokt buljong av hummerskalen, som serverades med citronsmör till hummern. Dryck var en gåva från tidigare resa, Schweiziskt vin som syns i bakgrunden. Helt okej vin till en fantastiskt god middag.

Därefter såg vi sista filmen i Millenium trilogin, helt okej men inte lika bra som boken.

XO XO

Skaldjur i massor, lyx lördag hemma i soff...

img_6807 (MMS)

Skaldjur i massor, lyx lördag hemma i soffan. Mat och vin rapport kommer i morgon, smakprov på fotot. Min man är fantastisk i köket!


Snälla jag

köpte present till min Make igår. Kände mig extra rik efter en överraskning som anlänt, så jag slog på stort. Han fick sina 2 favoriter:



Whisky och deodorant i spray format, vilket svenska män inte använder enligt tax free personalen på Arlanda. Så detta får man handla när man åker utomlands till sin make. På torsdag bär det av igen, då blir det Prag och vem vet då kanske det blir presenter igen, om han är snäll.

XO XO

Nu känns det lite bättre....

Tillslut efter vatten, kaffe och chokladboll känns dagen lite bättre. Vi tog oss till Sickla för att spana in nya vår kuddar och kom hem med nya lampskärmar och kuddar. Våren har kommit till vårt hem, och vi har valt ROSA i år.





Farmors lampfot blev som ny eller vad säger ni? Plasten ska av på skärmen, jag vet.



Ny lampskärm till Lars mormors lampfot, snyggt blev det!  Nu ska jag bara fixa ljus och tyg så blir det perfekt inför sommaren.

XO XO

Lördag!!!

I soffan efter frukost, har jag uppdaterat mig i nyheter inom både mode och skvaller. Tvätt av kläder och vår styling av lägenheten står på meny i helgen, ska bara lyckas slita Lars från jobbet först.

Är lite trött och oinspirerad idag, återkommer nog lite senare.

XO XO

Äntligen i sverige, de saknar dock Stockho...

img_6807 (MMS)

Äntligen i sverige, de saknar dock Stockholm mugg, illa illa!


Mot Oslo tur och retur, jag har botanisera...

img_6807 (MMS)

Mot Oslo tur och retur, jag har botaniserat bland     sminket.


Middag på Grill igår

åt anklever, kobebiff och glace foure, själv klart var allt grillat & jätte gott.

Idag har varit en dag som sprang iväg, imorgon är en dag som ska tillbringas på flyg mellan Stockholm & Oslo. Jippi!

Tur att det finns tax free, så det finns något att se framemot. Snart är det helg, Jippi!!!

XO XO


Dagens kontor, mitt rum målas om och då få...

img_6807 (MMS)

Dagens kontor, mitt rum målas om och då får jag ta sitta i kollegas rum.


Är trött på att vara hungrig...

efter en ledighet och påsk, så har min ät och sov klocka kommit ur tid, dvs. jag är hungrig vid fel tidpunkter och när jag ätit blir jag hungrig inom kort igen. Helt hopplöst!!! Så nu går jag och äter lunch, och förväntar mig att vara hungrig om 1 timme igen, urk!!

By the way, det blir nog inget hus på Rådmansö denna gång. :(  Är dock helt omedveten om vi budat eller inte, då min man inte svarar på mail, telefon eller sms. Kanske via bloggen?!?!?

XO XO

Middag på Nostrano

Lika gott denna gång som förra gången inkl. glassbomben & bonus ostarna, tack för dom!





Gott var det!

XO XO

Vårtecken

hemma hos oss.  Tack, våra vänner som köper med sig favo blommor till oss. Jag är nämligen en stor fan av snittblommor, kan beror på den korta tiden de lever. Andra blommor har nämligen en tendens till att dö hemma hos oss.... Måste vara den torra luften och total avsaknad av vatten :)





Visst är det härligt, man riktigt känner hur våren och ljuset är här för LÅNGT tid framöver.
Jag har mutat vädergudarna och lovat att om våren + sommaren blir fantastiskt så ska jag inte nämna tjat om snö under hela nästa vinter. Men det innebär många tropiska nätter i Stockholm.

By the way, ni som undrar hur det går med budningen, så har ingen mäklare ringt oss än. Vi väntar snällt på vår tur, så som vi svenskar gör. Chanserna är nog tyvärr inte så stor, många var där och många vill nog ha huset. Dom ska ialla fall få det dyrt, vilket är min devis i budgivning, får inte jag huset så ska köpare få det JÄVLIGT dyrt som hämnd.

Over and out

Jobbigt att jobba

Jaha då var det vardag igen, och kan konstatera att det alltid är jobbigt att jobba efter ledighet. Huvudet vill lixom inte riktigt starta upp, utan huvudet går så långsamt som "bara min jobb telefon" kan gör en HTC Touch Pro2. Den är inget för människor som behöver snabbhet i sitt liv. Eller så är det just vad vi behöver, lite terapi och tålamodsprövande telefoner som får oss att gilla läget. Fattar inte, telefonen blir bara trögare och trögare för varje dag, och den gör att jag får några utbrott om dagen :) Tack tänker nu Lars, hellre den än han... ;-)

Åkte buss i huvudstaden idag och VÅREN är här nu! ÄNTLIGEN! Ingen snö så långt ögat kunde se (och det är inte långt iofs utan glasögon:)



Ikväll blir det middag med vänner, nice.

XO XO

Middag i Gräna




Smygtaget foto upp och ner :)


och alla bara äter och pratar, ingen vill leka, pappa och farbror fick bygga flygplan, båtar och lasta traktorn......

Tanterna drack vin och prata strunt, som man gör en annandagpåsk.

XO XO

Middag med svärfamiljen, brorson leker tåg...

img_6807 (MMS)

Middag med svärfamiljen, brorson leker tåg och övriga familjen äter och umgås.


Vi tittar på sommarhus i Norrtälje. Det kä...

img_6807 (MMS)

Vi tittar på sommarhus i Norrtälje. Det känns fantastiskt inspirerande med snö och allt! Nu ger vi oss in i budgivning igen. Xo xo


Va hände??? Mer snö, vad har vi gjort för ...

img_6807 (MMS)

Va hände??? Mer snö, vad har vi gjort för ont? Vädergudarna är inte med oss och idag ska vi titta på fritidshus. Snö bort bort bort säger jag.


Påskbrunch/middag






Utslagen efter middag/brunch, 6 vuxna och ...

img_6807 (MMS)

Utslagen efter middag/brunch, 6 vuxna och 2 barn och massor av mat. Ni blir det filmtajm!


Nya dojor och vår energi = träning inför b...

img_6807 (MMS)

Nya dojor och vår energi = träning inför beach 2020 eller nåt! Snart kommer gäster på sen brunch/middag.  Tjohoooooo


Söndag morgon

och vi har redan ätit lunch, handlat och nu ska vi träna.

De ni, nya joggingskor ska invigas...

XO XO

Promenad i vårvädret





Imorgon är det brunch

Brunch med familjen Green och jag bakar redan idag. Det blev en favorit i repris som vi ska pröva på barn...



Det blev lite mycket, fick göra 2 kakor så jag kan ta med mig till Mia ikväll oxå. Hoppas att den blir lika god som förra gången, smeten var i alla fall fantastiskt god.

Kl är inte ens 13 och jag har bakat, chockerade!! Jag kanske börja bli mammig och pysslig, hela min image börjar fallera utåt ;-) Kan det vara åldern? Hemsk tanke?!?!? Jag kanske blir som mamma trots allt till slut (det är inte så illa det). Tvärtemot kärringen kanske börjar mogna till slut och börjar gilla skogpromenader, svampsplockning och bakning.

Eller inte??

XO XO

Påskmiddag ala Lars




+ lammrack + vit chokladmousse med citrusglass & jordgubbar...

Allt intog tillsammans med Camilla & Rogge, trevligt trevligt.

XO XO

Dagens lunch efter träningen, lite energi ...

img_6807 (MMS)

Dagens lunch efter träningen, lite energi inför kvällens middag.


Vår i Stockholm! Blå himmel, cyklar och st...

img_6807 (MMS)

Vår i Stockholm! Blå himmel, cyklar och städade gator, äntligen!


Middagsplanering pågår,  ikväll kommer Cam...

img_6807 (MMS)

Middagsplanering pågår,  ikväll kommer Camilla & Rogge utan hulliganen ;)  dock bär ju Camilla på nr 2. Jag ska öva på mina efterrätter, idag blir det något nytt.


Låååååååååååååångfredag

och jag har en låååååång väntan på en latte bakom och kanske framför mig.... Men baristan verkar röra på sig inne i sovrummet, vem vet inom kort kanske den serveras eller kanske inte.

Igår inköpte vi helgens delikatesser (vi var inte ensamma), vi tog oss en tur förbi NK innan vi åkte hem efter jobbet. Lyckan var total när både tryffelsalami och ost fick följa med hem till Södermalm. Så skönt med ledigt, det känns även skönt att nu börjar en period med mycket röda dagar och resor :) VÅREN ÄR ÄNTLIGEN HÄR, tänk den kom trots allt!!!

Igår betalade Lars flygbiljetter från Manilla till Yap och Truck, dvs Mikronesien i höst. Så nu blir det dykning på en av Lars dröm resemål tillslut,  1 vecka i Filippinerna och 2 på öarna i Mikronesien. Och var ligger nu Mikronesien??


De stora röda markeringarna, dit ska vi åka i höst, cooolt va!??

Idag ska jag njuta av solen och att vara ledig.

Tjoooooohhhhoooooooooooooooooooo!


Serveras på blåkulla och finns i mitt påsk...

img_6807 (MMS)

Serveras på blåkulla och finns i mitt påskägg. Kryddad med chilipeppar, bränner skönt i munen efter en lång resa. Rekommenderas starkt!  Glad Påsk!


Glad Påsk....



Önska jag er alla, nu drar jag till blåkulla.

Hahahahahahahahahhahahaaaaaaaaa, så lätt blir ni inte av med mig. Nu tar jag ialla fall Påsk ledigt från jobbet, men inte härifrån.

Halloj syns på stan

RSS 2.0