Dagens lunch..... Å nej Albin är inte pric...

img_9642 (MMS)

Dagens lunch..... Å nej Albin är inte prickig :)


Home alone....

Eller kanske inte.... Albin räknas väll antar jag :) Lars har picnick med jobbet och då blir man själv hemma. Dagens höjdpunkt är att idag har vi vänt på oss i bärselen :D en höjdare tycker Albin som stretat emot mycke tidigare. Oj vad jag kommer ångra mig, redan har han krävt selebärande 2 gånger.... Min rygg gillar inte bärandet fn, och längtan efter träning är på topp, nu är det 1 månad kvar. Vill springa!!!! Även lite hjärngympa vore trevligt!! På fredag ska jag jobba lite tänkte jag, det blir trevligt. Bästa vore att mixa ledigt, barn och jobb, så man inte blir helt pantad. Min amningspåverkan är att jag tappar bort saker och jag som alltid haft bra bildminne och nu är allt suddigt dvs. Jag blir helt oduglig, GILLAR INTE! Nu ska jag njuta av tystnaden och äta dessert, för snart ska man underhålla igen... Over and out!

Baby vintage - idag har vi 28 årig body al...

img_9596 (MMS)

Baby vintage - idag har vi 28 årig body ala Jenny  på oss när vi glänser i parken,


Dagens lunch, gubbar i parken :D tur att d...

img_6118 (MMS)

Dagens lunch, gubbar i parken :D tur att det fläktar idag för vart är det. Nu njuter vi!


Sommar ledigt är underbart...

Idag tillbringa vi dagen i skinnaviksparken, jag i solen & Albin i skuggan. Efter att vi fikat( jag kaffe - Albin mjölk) kom maken med lite thaimat och jordgubbar, äter typ en låda om dagen av gubbarna, så gott!. Strax därefter kom Izza och hängde med oss. Att vara ledig med detta väder är verkligen helt okej. Kvällen slutade med middag på balkongen, glass framför Allsången och nu Mord i Midsomer (som måste ha värsta brottstatistiken ever). Tycker för övrigt att Måns klarade sig riktigt bra idag, bättre än Anders sorry, Anders fans. Äntligen någon som faktisk kan sjunga, sen är han ju för gullig. För er om undrar kan jag rapportera att Albin nu är 62 cm och väger 6,2 kg, medelför en 3 månaders bebis - det är lika bra börja starkt! Nu ska jag njuta av tystnaden och att ha sängen för mig själv, make jobbar ikväll och lillkillen sover och förhoppningsvis till 5 ( han har gjort det senaste dagarna, skulle vilja kapa 2 timmar till om man fick välja) sen somnar han om till kl 8. Kunde vara värre sägs det, så jag klagar inte, jo kanske lite.... Längtar till första natten då jag kan då sova tills jag vaknar av mig själv.... Xo xo

Vilar ut i skuggan, 2 månaders kontroll är...

img_0356 (MMS)

Vilar ut i skuggan, 2 månaders kontroll är jobbiga. Lång och ståtlig men början på plattskalle :D nu är det tydligen kudde och ansiktet mot höger som gäller om han vill bli fotomodell ;-)


Uteserveringen har öppnat och det är mysig...

img_4463 (MMS)

Uteserveringen har öppnat och det är mysigt att sova ute : D


Dagens middag, mums!

img_8389 (MMS)

Dagens middag, mums!


Undra sa flundra vad vi ska göra i veckan?...

img_0598 (MMS)

Undra sa flundra vad vi ska göra i veckan??? Hänga i park och bara må bra : D


Igår var en konstig dag, Albin sov totalt ...

img_2324 (MMS)

Igår var en konstig dag, Albin sov totalt ca 1,5 timme fr 8 på morgon till 22 kväll, gissa om det var grinigt till och från. Snälla mormor kom över tog sig en promenad så jag fick sovamiddag. Sen    slog han till med att sova till fr 22 till 5 på morgon utan mat. Så nu är han förlåten för allt :D idag är man PIGG!


Det är jobbigt att fira midsommar... Ljuse...

img_2462 (MMS)

Det är jobbigt att fira midsommar... Ljuset är värst!!! Tur att man har en filt man kan dra överhuvudet.


Gårdagen slutade med att vi gav upp på spe...

img_6660 (MMS)

Gårdagen slutade med att vi gav upp på spelet och åkte hem :D Vi hade självklart frusit i några timmar och jagat lite (betoning på lite)mygg. Himla trevligt var det!


Kvällens kockar, hur gott ska det inte bli...

img_1514 (MMS)

Kvällens kockar, hur gott ska det inte bli, själv är jag förste sövare av barn. En ny uppgift på vår midsommar :)


Paus för middag, men vi ligger lika :)

img_1601 (MMS)

Paus för middag, men vi ligger lika :)


Årets tårta, god som alltid, pimpad av pro...

img_2468 (MMS)

Årets tårta, god som alltid, pimpad av proffs dekoratörerna.


Glad midsommar till er alla!

img_5816 (MMS)

Glad midsommar till er alla!


Glad midsommar till er alla!

img_5816 (MMS)

Glad midsommar till er alla!


Idag tänker vi på de anställda på Saab och...

img_0039 (MMS)

Idag tänker vi på de anställda på Saab och säger bu till ledningen som inte ens har mage att vara i Sverige denna dag. Dagen innan midsommar, då har man inte koll på svensktradition, det är bara dagen innan jul som är värre... Dom måste vetat om detta för dagar sen, men höll på beskedet till idag. Bu bu bu säger jag bara!


Påminnelse från förra året.... Så här såg ...

img_8316 (MMS)

Påminnelse från förra året.... Så här såg det ut förra midsommar, låt oss hoppas på en ny trevlig i Täby. Nästa år är det midsommar i Norrtälje som gäller. Då blir det party :)


Hmmmm tro fan att ni har, ni vill ju sälja...

img_0798 (MMS)

Hmmmm tro fan att ni har, ni vill ju sälja på mig något :) Är inte försäkringar det tråkigast som finns? Tråkiga pengar att betala tills något händer, om något händer... Barnförsäkring är nu tecknad, nu är det bara pass och försäkringskassan kort som saknas. Vuxen poängen haglar inne de sista dagarna på de 30... Det är dax nu :)


Budget glass, riktig gott! Dagens lunch me...

img_2455 (MMS)

Budget glass, riktig gott! Dagens lunch med en cheesburgare, suger fet rent bokstavligt. Mina lunch vanor suger, men magen är gjord av stål efter senaste årets bravader! Njuter medan jag kan :)


Yes em juicebar har hittat till Mariatorge...

img_3810 (MMS)

Yes em juicebar har hittat till Mariatorget :) som premiär dricker jag en antioxidant, granatäpple + hallon + äpple=  asgod! Kommer bli en favorit!!


Idag vilar vi, iallafall Albin, jag tittar...

img_4340 (MMS)

Idag vilar vi, iallafall Albin, jag tittar på film och längtar efter NY.


Gissa var jag är????? Johan Nyström så kla...

img_7745 (MMS)

Gissa var jag är????? Johan Nyström så klart, njuter av kaffe och funderar på middag.


Då sitter jag här i "mörkret" och njuter a...

img_6732 (MMS)

Då sitter jag här i "mörkret" och njuter av tystnaden. Ännu en dag har gått, denna gick snabbare än vanligt tycker jag och för er som undra :) jag lämnade hemmet idag. Tänk att snart är det midsommar och jag har ca 6,5 månad kvar av ledighet. Urk det går fort nu, bättre tänka jag har resten av året ledigt. När man säger så känns det oändligt långt tycker jag. Tänker man tillbaks på förra sommaren känns det långt bort... Inget husbygge, ingen bebis och många sovmorrnar till 11.....


Mallis here we come....



Sol och bad för mig och Albin tillsammans med mamma/mormor och syster/moster, tack mamma! Maken stannar hemma och njuter av att få sova hela nätter utan väckning. Fotot är från hotellet :) ser bra ut tycker jag!

Xo Xo

Lunch på loopen med mamma idag. Lite regni...

img_3896 (MMS)

Lunch på loopen med mamma idag. Lite regnigt men solen fick vi se tillåfrån...


I väntan på mamma/mormor... Klara och säll...

img_2068 (MMS)

I väntan på mamma/mormor... Klara och sällskapssjuka väntar vi med spänning!


Idag har jag gjort typ inget, har inte läm...

img_1622 (MMS)

Idag har jag gjort typ inget, har inte lämnat hemmet. Valde att tillbringat dagen i soffan framför teven. Gör kanske ett nytt försök imorgon, lämna eller inte avgörs av vädret?!?  Nu ska jag sova lite, terroristen vaknar kanske och vill ha mat.. Han har inte sovit mycket idag på dagen, ca 2 timmar totalt så har man tur så sover han länge. Imorse vaknade han 8.30, mycket bra tycker vi som inte gillar tidiga morgnar.


Idag middag hos mamma!

img_6801 (MMS)

Idag middag hos mamma!


Pustar ut efter en annorlunda dag och kväl...

img_4754 (MMS)

Pustar ut efter en annorlunda dag och kväll utan magont men med en pigg bebis. Vuxen middagen intogs kl 21.30 :) bättre sent än aldrig. Tur att jag var på NK och handlade charkuterier och goda ostar, som vi kunde små äta på innan. Synd bara att tevens 50 kanal bara visade skit.


Idag NK rean......

img_4506 (MMS)

Idag NK rean......


Nya favoriten, filt över näsan/huvudet i k...

img_8766 (MMS)

Nya favoriten, filt över näsan/huvudet i korgsängen. Hela natten och nu på morgonen, 1 minut och han sover :) säga vad man vill men de är söta när dom sover....


Titta vad jag hitta i ett butiksfönster på...

img_6182 (MMS)

Titta vad jag hitta i ett butiksfönster på söder, Docksta tofflor :)


Igår var det Johannas tur att träffa Eveli...

img_0851 (MMS)

Igår var det Johannas tur att träffa Evelina. Duktig som hon/Evelina är så blev Johanna snygg och cool. Vi hängde där och sen blev det glass och lite shopping.


Idag hänger vi på söder med coola Emma.

img_2126 (MMS)

Idag hänger vi på söder med coola Emma.


Flydde hemifrån och var bara Elli i några ...

img_6149 (MMS)

Flydde hemifrån och var bara Elli i några timmar... Jag och Mia åt middag på Bistro Sud, vi satt ute och frös insåg vi efter ett tag. Väldigt gott och trevligt! Nu går man på natt passet, håll tummarna för att morgondagen blir bättre än den som varit.


Flydde hemifrån och var bara Elli i några ...

img_6149 (MMS)

Flydde hemifrån och var bara Elli i några timmar... Jag och Mia åt middag på Bistro Sud, vi satt ute och frös insåg vi efter ett tag. Väldigt gott och trevligt! Nu går man på natt passet, håll tummarna för att morgondagen blir bättre än den som varit.


Nu börjar det..... Eller?? Idag har jag en...

img_2570 (MMS)

Nu börjar det..... Eller?? Idag har jag en skrikig bebis som endast vill ligga på magen min. Aktivt schema värkar göra Albin lugnare, när bara vi hänger blir det bara gråt och tandagnissla.... Hmmmmm, ska försöka sova lite om det går. Xo xo


Igår hängde vi med pappa/morfar och fick u...

img_9953 (MMS)

Igår hängde vi med pappa/morfar och fick uppleva första magont attacken, typ 1 timme skrik och vankande innan alla rapar kom ut. Urk säger jag, vi har varit lyckligt lottade hittills och detta vill vi inte ha mer av! I övrigt var maten och sällskapet fantastiskt!


Zeus har blivit stor och vaktar oss noga.

img_2733 (MMS)

Zeus har blivit stor och vaktar oss noga.


Då är man tillbax till hoodsen. Här tillbr...

img_6114 (MMS)

Då är man tillbax till hoodsen. Här tillbringar vi dagen :)


Idag hänger vi med mamma/mormor och promen...

img_9746 (MMS)

Idag hänger vi med mamma/mormor och promenerar stan runt.


img_5192 (MMS)


Balkongen är pimpad av maken, så nice! Imo...

img_3477 (MMS)

Balkongen är pimpad av maken, så nice! Imorgon ska jag och Albin inviga uteservering om vädret tillåter ska man väl tillägga.


Nytt solhäng för balkongen, inte illa! Ida...

img_5881 (MMS)

Nytt solhäng för balkongen, inte illa! Idag pimpar maken ballen (balkongen) och oljar möblerna, så i veckan kan vi hänga på vår uteservering för de som vill.


Räddare i nöden, mygg år i Norrtälje är de...

img_3659 (MMS)

Räddare i nöden, mygg år i Norrtälje är det! Synd att den inte funkar mot orm, så huggorm i vattnet idag. Älg, gök, barkborrar, orm och myggor, natur var det här! Tur att betongen hägrar imorgon.


Vintips, mums!

img_2885 (MMS)

Vintips, mums!


Man ska inte klaga med 26 grader är varmt ...

img_4039 (MMS)

Man ska inte klaga med 26 grader är varmt när man är 6 veckor.... Framför allt för rumpan, som blir rosa..


Dagens sittplats under parasollet! Feeling...

img_1354 (MMS)

Dagens sittplats under parasollet! Feeling hot hot hot!


Norrtälje är bra, men bra latte hittar man...

img_0436 (MMS)

Norrtälje är bra, men bra latte hittar man inte. Ny maskin blir ett måste i huset.


Norrtälje är bra, men bra latte hittar man...

img_0436 (MMS)

Norrtälje är bra, men bra latte hittar man inte. Ny maskin blir ett måste i huset.


Dagens middag, ett köttberg! Väldigt gott ...

img_2761 (MMS)

Dagens middag, ett köttberg! Väldigt gott kan jag lova.


Galningen Lars badar, han är den vita pric...

img_2579 (MMS)

Galningen Lars badar, han är den vita pricken längst ut vid bryggan....


Och huset stod kvar idag oxå, det var inge...

img_0188 (MMS)

Och huset stod kvar idag oxå, det var ingen dröm... Vi var och hälsa på det idag igen :D


Va och titta på huset och det kommer bli s...

img_2616 (MMS)

Va och titta på huset och det kommer bli så fint! Va även inne och kolla in rummen etc. Här kommer vi att trivas på helgerna.


Vaknade till strålande sol i Norrtälje. Id...

img_8868 (MMS)

Vaknade till strålande sol i Norrtälje. Idag blir det att dra på bikinin så att den bleka degmagen får lite sol på sig.


Skugga även för de minsta finns....

img_4588 (MMS)

Skugga även för de minsta finns....


Mitt i Stockholm, så skönt och härligt! Id...

img_2518 (MMS)

Mitt i Stockholm, så skönt och härligt! Idag precis nu : D


Idag laddar vi för en helg i Norrtälje. Vi...

img_3656 (MMS)

Idag laddar vi för en helg i Norrtälje. Vi lånar Mias hus i väntan på vårt egna. Fast först en dag med mamma/mormor.


Helvete, halva latten över mig och cykel, ...

img_7311 (MMS)

Helvete, halva latten över mig och cykel, som någon jävel tagit upp hela soffan med, trots att han själv bara ska fika. Rätt åt honom och hans cykel, skit på min klänning.... Och min latte! Sen var mjölken för varm, dåligt Johan Nyström!


FYI - allt fungerar inte som det ska här.....

det blir dåligt med inlägg när SMS/MMS funktionen inte fungerar för blogg.se fn. då Ipone eller Ipad inte fungerar och har aldrig fungerat, blir man beroende av SMS/MMS funktionen.... Orkar inte starta upp bär bara med Windows, det tar sån tid..... borde byta, jag vet, men jag måste ha något att göra i höst oxå :)

Idag är jag själv med Albin till 20, så det gäller att fördela tiden bra. Imorgon får jag sällskap av mamma/mormor, någon att prata ihjäl. :)

Xo Xo

Det efterlängtande huset....

Yes då var det här och all den ångest som maken haft för byggnadsställningen är nu borta och fint blir det oxå eller vad säger ni?



Ljust och luftigt, halva framsidan.....


Halva baksidan... ja vi har rätt att ta ner björkarna nere vid vattnet om vi så vill....


Ena långsidan, dörren ser bra ut :)


Baksidan med halva övervåningen på plats....


Framsidan nästan klar..... men visst blir det fint, snart ska det byggas teras som kommer gå i etager ner mot ängen och vattnet.

Äntligen, och vad fint det blir tycker jag.

Xo Xo


Helvete, halva latten över mig och cykel, ...

img_7311 (MMS)

Helvete, halva latten över mig och cykel, som någon jävel tagit upp hela soffan med, trots att han själv bara ska fika. Rätt åt honom och hans cykel, skit på min klänning.... Och min latte! Sen var mjölken för varm, dåligt Johan Nyström!


Grunden är på plats



Äntligen, nu börjar det ta fart i Norrtälje....


Utsikt bort med lite trän så ser man vattnet där borta....


Bodde hos familjen Froment på andra sidan viken...



Båten skulle i



Galningar som badade....


och en kille som sov sig igenom helgen, nästan ialla fall...

Hmmmm bloggat massor i helgen

men inget syns här.... va i helevete, börjar bli riktig trött på blogg.se Vad sägs om att fixa till appen och se till att MMS fungerar. Hmmmmm inom kort kommer en uppdatering på helgen... Xo Xo

Då är plattan gjuten, byggelen och byggstä...

img_1224 (MMS)

Då är plattan gjuten, byggelen och byggställningen på plats.  Om några dagar kommer huset, nu ska vi njuta av ledigt.


Då är plattan gjuten, byggelen och byggstä...

img_1224 (MMS)

Då är plattan gjuten, byggelen och byggställningen på plats.  Om några dagar kommer huset, nu ska vi njuta av ledigt.


Sen ska galningarna bada......

img_0841 (MMS)

Sen ska galningarna bada......


Båten ska i....,

img_3430 (MMS)

Båten ska i....,


Sjösättning pågår, nu är det sommar!

img_6816 (MMS)

Sjösättning pågår, nu är det sommar!


Njuter av landet och har sin dagliga filos...

img_9093 (MMS)

Njuter av landet och har sin dagliga filosofistund


Vaknar upp i Norrtälje, strålande sol och ...

img_8451 (MMS)

Vaknar upp i Norrtälje, strålande sol och varmt. Nästa sommar har vi eget hud, i år våld gästar vi familjen Froment.


Norrtälje andra sidan är ni klara, nix pix...

img_4735 (MMS)

Norrtälje andra sidan är ni klara, nix pix men till hösten kanske.


Idag 75 års kalas, farfar fyller år. Det b...

img_0022 (MMS)

Idag 75 års kalas, farfar fyller år. Det blir man trött av, även jag som nu har fått en förkylning som inte är rolig!?! Bjöd med mamma som fick köra hem oss.


Då är plattan gjuten, byggelen och byggstä...

img_1224 (MMS)

Då är plattan gjuten, byggelen och byggställningen på plats.  Om några dagar kommer huset, nu ska vi njuta av ledigt.


Försöker vakna till på Mellqvist... Kaffet...

img_1341 (MMS)

Försöker vakna till på Mellqvist... Kaffet var inte gott men billigt! Idag blir det vila och en tur norr över ikväll för att kolla till grunden. Många piggelin blir det för halsen idag, halsont bort, bort!


Igår åt jag middag här, helt ok då vi var ...

img_7872 (MMS)

Igår åt jag middag här, helt ok då vi var 27 st som åt en meny, idag halsont, vill inte!


RSS 2.0