Dag 1 av ledighet

och idag ska jag göra så lite som möjligt!!!! Började dagen med frukost & svenskan, placerade mig därefter i fåtöljen med NU & Friidrott på teven. Nu tittar solen fram och jag funderar på att plocka lite i lägenheten... Kanske man ska släpa sig ner till Hornsgatan och se på Prideparaden eller är den imorgon?!?!? Hittills har jag aldrig tittat på den, bara försökt ta mig över gatan, vilket inte varit lätt....

Börja sakna dykningen lite, så det är tur att vi har vår resa inbokad - 3 veckor i varmt vatten om ca 3 månader. :D

Men först ska jag njuta av denna semester, Italien next! Ps Lars har efter många ångest veckor bokat bil, och det ska bli intressant och se om vi får det vi önskar oss. Vi byt bolag från HERTZ till AVIS, vi får se vad vi får för bil.

Over and out!

Ostron....

Igår skålade vi in semestern med vin och god mat, Lars prövade att göra pocherade ostron, å det var det godaste jag ätit på länge. Helt fantastiskt, ostron smaken fanns kvar men konsistensen blev perfekt (enligt mig) mer som "vanliga" musslor. 




Fick även svärdfisk, rökta räkor och hollandaisesås, fantastiskt gott! Därefter gick vi in i semesterkoman och planerar inte komma ut igen förens mitten av augusti eller nåt.

Xo Xo

Dagen är äntligen här....

JAG HAR SEMESTER!!!!!!! IKVÄLL SKA JAG FIRA... SKÅL! Xo xo

Hör upp ni Kirunabor

Jag är på g upp :) har man beställt biljetter till staden långt borta ;) Dax för begravning och då får man ta fjällflyget till KIRUNA. Det bli mycket flygande i höst Kiruna, Prag, Manilla, Yap och Truck.

Det är bara att plocka fram höstkläderna lite tidigare, ta fram myggstiftet och leta reda på trekkingskorna, så kommer man överleva 4 dagar i staden, där Isbjörnarna går på gatan eller nåt ;-) Kanske ska man plocka ner lite nödproviant oxå för Donken finns ju inte där?!?!? Bara 100 korvmojor eller nått eller vad säger ni nordbor?!?!?

Skämtåsido, färden går i höst till Kiruna och jag hoppas få en så trevlig helg man kan få, när man ska på begravning. Men tänk vad trevligt vi hade på morfarsbegravning, även om det inte var så roligt i själva kyrkan.

See ya upp i Norr, ta hand om er, vi syns snart....

Xo xo
Betong & Stockholmsbruttan...

2,5 dagar kvar...

Då är det bara morgondagen och fredagen kvar, sen kan man pilla sig i naven i 2 veckor. Undrar var regnet tog vägen, ingen åska och inget regn, men allt kommer säkert i imorgon. Imorgon är det bästa Johanna kväll, vi, mat och bio!! Tränade idag, 7 km, mina ben är trötta.... Kommer sova så skönt i natt, som en klubbad säl... Kanske inte helt politiskt okej. Baj baj

Tillbaks till trädgården....

Igår åt fick vi middag hos pappa och trädgården var sig lik, väldigt grön eller vad säger ni?







Efter lite vin och god mat, så var det dags att åka hem. Tack för en trevlig kväll, vi ser framemot den nya familjemedlemmen som kommer 19 september. En labrador valp, han kommer bli allas nya favorit!

Xo Xo

Massage och grillmiddag

Idag åker man tillbaks till brottsplatsen, där allt började!!!! Ska hälsa på Pappa & CO, få lite god mat och trevligt sällskap. Fast först ska jag gå på massage och bli knådad. Sist (för en vecka sen) knådade hon (massören) så hårt att jag nästan skrek.... Jag hoppas idag på lite avkoppling i 1 timme för nu borde "knölarna" vara borta eller hur?

Nu kan man nästa säga att det är 3,25 dagar kvar :)

Baj Baj


4 dagar kvar

4 lååååånga dagar kvar till semester.... Fast vad gör det med lååååånga dagar när man som idag ska på massage och ikväll är grill middag hos pappa. Då känns de lååååånga dagarna ganska trevliga.

Idag var jag ensam på cykelbanorna, jag kunde räkna bilarna på Sveavägen på en hand. INGEN, jag upprepar INGEN cyklist som cykla förbi mig, INGEN TRÄNGSEL. Stockholm har sin charm under semestertider, man känner sig lixom som kungen över cykelbanorna, fast jag borde väll säga drottning. Nä jag vill vara Kung så min prins får kallas för drottning :) För visst är det sjukt, Silvia får heta Drottning med Daniel får bara hete Prins, ingen har ju tillstymmelse att vara blåblodiga, så då borde inte Daniel få bli kung eller???

Jaja ett litet inlägg i jämställdheten, kan även berätta att jag bestämt mig. JAG ÄR FÖR KVOTERING till styrelse, efter att lyssnat på Anna Carrfors Bråkenhielm sommarprat, så kan jag inte säga annat, ja till kvotering. Män väljer män, där för det inte vet bättre. På samma sätt som jag väljer kvinnor som medarbetare, för face the facts de är mer effektiva & får saker gjorda, framför allt väljer de inte alltid den enkla vägen ;-)

Nu till något betydligt mer "ytligt" på torsdag blir det filmtajm, gissa vilken film?!?!?

XO XO


Sista måndagen

Sista måndagen innan semester och vem är inte lycklig för det?!?!? :) Idag mina vänner börjar PLAGG sin rea och jag har fyndat en blus till sommar & hösten. Lite rosa och spets, en bra start på veckan!



Vad har dagen att erbjuda i mitt liv, jo idag blir det träning efter jobbet. Jag, en sommarpratare och ett joggingband i några km. Låt oss hoppas att bena är lite piggare än i lördags, jag insåg iofs att jag sprungit i lutning hela passet, så det kanske inte var så konstigt att jag kände mig stum i bena.

Bu bu bu Vaknade med ryggvärk imorse, jag var nog lite för stilla sittande igår. Fick börja med stretcha, så nu är rörligheten där igen. GOLF på teve hade en sövande effekt igår till sista 17e och 18e hålet. Då blev det nervöst och spännande, bra där.

See ya!


Regning Söndag

och ensam hemma, då ser man till att fixa naglarna, tittar på Golf och förundras av Anders Timells hår... Enligt Twitter har han haft sin bästa dag någonsin i förgår, undra om inte idag är bättre. Kul att en svensk vann, och tänk att golf kunde vara så spännande, jag är dock mer övertygad än någonsin att GOLF är inte min grej. Vind, massa regler och massor av tålamod, tittar nog hellre på teven.



Nu är man redo för sista jobb veckan, 5 härliga dagar med lite roliga kvällsaktiviteter :)

Signing out, see ya!

Ny bakat bröd

Idag fick jag ny bakat bröd, duktiga Lars bakade bröd. Mycket gott, Bra där. Mest imponerande var att han redan igår kväll satte degen när han kom hem från jobbet vid 19 tiden. Sen flög han upp vid 9 för att fixa så frukosten kunde serveras efter 10.



Visst ser de goda ut?!?!?

Over and out!

Igår var det premiär....

för många saker, jacka och halsduk, duntäcke fram för att inte frysa samt egna tomater :D Låt oss hoppas att detta inte är ett tecken på HÖST, för då immigrerar jag.



Visst är dom fina, nu hoppas vi att plantan överlevde nattens ösregn & blåst. VI var tvungna att rädda våra pelargoner från blåsten och en säker drunknings död...



Så inatt fick dom regnkappa i form av Ica påsar. Vet inte om ni kommer ihåg men för sisådär 6-7 veckor sen var det blåsigt och regn en helg. Den helgen nästan tog död på våra blommor, alla knoppar dog och bara blad fanns kvar. Fiffiga Lars kom på denna ide och idag de ser bara lite tilltuffsiga ut. Bra Lars!

XO XO


AW är inte bra för träningen...

Idag var det tungt, jätte tungt! 7 km blev bara 5 km, för mina ben var som stumma, ingen rörelse där inte. Får hoppas att måndagens träning går bättre.

Idag är jag arbetsänka = Lars jobbar och kommer hem runt 7... Funderar på vad jag ska gör, en liten tur på söder kanske. Middagen hos pappa blev flyttad till tisdag, den arbetande pensionären har fått jobba hela natten. Brandförsvaret har ju högkonjuktur fn. många skogsbränder och en och annan industri byggnad brinner. Så han kände inte riktigt för att få besök, han ville sova, konstigt va?!?!? ;)

Så nu sitter jag här i fåtöljen och tittar på GOLF, vilket jag är totalt ointresserad av.... och vem vet jag kanske sitter här om 1 timme.... Gillar ialla fall ledaren, Koreanen som ser ut som en snäll farbror.

See ya!

Jävla bananflygor




Knappt hann första "rötmånadsveckan" tagit slut och vårt hem har invandrats av BANANFLUGOR!!!! Vi som hela sommaren haft all frukt och grönt i kylen, har helt plötsligt invandrares vårt hem av äckliga flugor med knubbig gul/brun kropp och segt flygande. Dessa äckliga flugor invaderar och förökar sig med snabbt i vår slasken. Vi förlorade första slaget men vi ska vinna kriget om vår slask...  Mot ICA och inköp av arsenal, för här ska det vinnas ett krig!!!

Over and out!

En tom fredag...

Igår var en dag då jag betalade priset av en AW (afterwork) som blev till AMW (after midnight ).... Visst hade vi roligt, men att sen jobba och vara på topp dagen efter, går inte längre. Vi var en grupp avslagna chefer på jobbet, med medarbetare som sprudlade av snart helg  & semester pigghet. :D

Vi var i alla fall här:



Det var varmt och skönt i sommar Stockholm, och Flyt visade sig på sin bästa sida.

Så igår åkte jag hem och sov några timmar, åt chips & dipp samt sov lite till. Lars, då? Han tillbringa några kvälls i en datorhall, så han brydde sig inte.

XO XO

Nu lite AW

med kollegor och annat löstfolk.

See ya!

Jobb & åter jobb

Nu börjar den härliga känslan av att snart har även jag semester, 7 arbetsdagar kvar och jag ser framemot sovmorgon med sena kvällar (även om uppstigning 7.30 idag, inte känns så tidigt). En av dessa tecken på att jag snart har semester, är att kollegor faktiskt börjar komma tillbaks från 3-4 veckors semestrar. De se härligt bruna och utvilade, vilket vi som jobbat inte känner oss.

Tyvärr är detta även ett tecken på att halva sommaren har flugit förbi, jag har bestämt att även september anses vara sommarmånad, bara så ni vet. Jag kräver värme och sol på kvällar! Förra året hade vi (Lars är nog mer rätt) blommande pelargoner framtill november på balkongen. Sen dog de en snabb död när halvmetern med snö kom.

Nu ska jag ge mig i kast med presentationer, roligare än budget & prognos som ska göras efter min semester....  Varför göra något tråkigt idag, när jag kan göra det efter semestern.....

Over and out!




Tomaten....

Ops, tillbringa 3 timmar i solen och jag är tomat, trots solskydd..... I helgen tillbringade jag 10 timmar på stranden och var knappt roooosa. Undra om solen är starkare i innerstan jämfört med Norrtälje?!?!?!

Idag fick jag äran slå ihop middagen, och det blev melonsallad med halloumi &  pinjenötter. Lätt lagat och gott, tips är att ha någon efterrätt efter för man blir lätt hungrig igen. Vi ska äta hallon och mascarpone kräm inom kort.

För övrigt har tvättanten tvättat 4 maskiner idag, synd bara att tvättanten måste bli viktanten inom kort.

7 arbetsdagar till semester, nu vill jag vara ledig!!! Synd bara att det endast blir 2 veckor, men jag har ju 3 veckor i paradiset senare i höst, jag, Lars, Yap, Truck och Filipinerna. Vi pratar stora fiskar och stora vrak.

Känns konstigt att mormor inte finns längre, för vem ska nu sticka mina lovinka strumpor och vantar? Å vem ska tvinga på en grå äckliga klumpar (dvs. palt), köttsoppa med klimp? När hon skulle vara modern fick man flygande Jacob, Mormor Gunnel som funderande på om hon skulle sälja lite skinn (dvs. eget överblivet skinn, för mormor hade mycke hud sista åren) för hon påstod att det skulle räcka till en koffert  :D

Xo Xo

Ny dag, nya tag

Idag har jag och mamma hängt i en park, pratat strunt om ditt och datt. Började förmiddagen med lite jobb, sen träffades vi och prata om livet. Mamma tar flyget till Kiruna imorgon, och begravningen blir i slutet av augusti.
Trist, Trist men då kommer hela familjen träffas igen inkl. alla kusiner och kusinbarn. På morfars begravning och efter följande helg hade vi himla trevligt trots alla tårar.

Nu ska jag locka fram tvättanten i mig, och äta lite Lakrits glass, en ny favorit.

XO XO


Hemma hos mamma

Ska äta en grekisk middag och tänka på mormor :) idag är en konstig dag.... Imorse fanns hon och nu är hon bort, tydligen dog hon hemma, utan att lida. Hemtjänsten hittade henne imorse och hon har troligen dött av en infarkt. Igår hade hon haft en bra dag med vänner på besök. Man får hoppas på något liknande om sisådär 46 år. Hej hej

Skitdag

Mormor gick bort inatt, gamla tanten blev 85 år. Förra året bad på kreta, i år var hon Umeå, kommer sakna mormor. Coola Tanten är hos morfar, farmor & farfar, hoppas hon röker (mormor rökte bara på semester) och att de skrattar i massor. Nu ska jag ta mig till massagen, avkoppling i sorgen. Som sagt skitdag, som förhoppningsvis blir bättre. Xo xo

Tomten....



Taget från bryggan..... Vass, skog och berg, vad har vi givit oss in på?? Någon som har lust att röja och bygga?
Förhoppningsvis står ett hus och björkarna är ett minne blott och så ser vi havet/sundet nästa midsommar....
Beach 2011 blir nog skog 2011 :)

XO XO

Lite gott att dricka




Vet inte om du kan köpa det i Sverige, men gott var det.

XO XO

En helg i Norrtälje









Bad och båt i väntan på åskvädret som aldrig kom..... Vilken flopp för oss :)
Vi tog oss ialla fall till tomten och kan fortfarande konstatera att det är mycket kvar att göra...

XO XO

Har tillbringat dagen i Norrtälje

Väntat på åskvädret som aldrig kom, avslutar med rött ansikte och fortsatt väntan på mer regn, 1 dl räknas inte. Har inte heller sätt dessa myggor alla pratar om, de sover säkert. Inspekterat tomten från andra sidan sundet, nära till franska vännerna!!!? Typ 200 meter simmning, det blir roddbåt nästa sommar!!! Xo xo

Vilken dag......

Började med rivstart och fortsatte i 100 meters tempo. Nu vila i 1 timme för att få ner pulsen, sen middag på stan. Helg och imorgon blir det Norrtälje, snälla låt solen stråla. Xo xo

Sol, Sol, Sol

Tänker snart ta mig till friska luften, dvs. gymmet med AC. En lite tur på bandet innan dagen tar slut, med cykeltur hem.

XO XO


Hotellbadrums olikheter...



Duschen får man backa in i, samt du får inte vara bred över rumpan, då får du inte plats på toasitsen. Sen har man motsatsen....



Toan har fått ett eget rum, duschen lika så samt badkar och 2 handfat finnes... Båda funkar men man vet ju vilken man väljer om man kan....

XO XO

Sommar Stockholm





Rose ett måste, ovan kan jag verkligen rekommendera, mycke gott!

XO XO

Efter massage blev det jobb i parken, sjuk...

imag0236 (MMS)

Efter massage blev det jobb i parken, sjukt härligt, det är bara aktivitet i värmen som är jobbigt. Cykel turen hem var varm och blött. Xo xo


En fantastisk fransk middag i Epernay

En middag att komma ihåg för oss alla.








Som avslutades med ett vin att aldrig glömma....

Tack Johanna & Micke för en fantastiskt middag, det gjorde vi bra.

Over and out!

Tisdag och massage

Efter gårdagens träningspass, så ska det bli skönt med massage.... 1 timmes knådning i förhoppningsvis AC.

Ikväll ska jag träffa Marie från NY det ska bli kul, fast först massage och jobb...

XO XO

Det börjar bli en vana... Det är nu 30 gra...

imag0235 (MMS)

Det börjar bli en vana... Det är nu 30 grader, när vi kom hem var det 33 grader i skuggan, yes! Skönt så länge man slipper åka buss, för den var äckligt varm imorse. Xo xo


VM är slut

och tomheten är total eller inte?!?!? Maken är glad att få tillbaks sin kärring, fast egentligen tror jag det handlar mer om att han kan få tillbaks sin älskade 52 tums teve.  Så hur slutade VM tipset, från att har legat på topp till slutspelet då var man i botten, slutade jag trevligt lagom i mitten.  Man ska ju inte sticka ut i mellan mjölkslandet....

Plats

Alias

Poäng

1

Da Boss

215

2

Lövet

210

3

Michel

203

4

DJEDJE

197

5

Guullit

191

6

Rosen

190

7

Pichmeister

189

8

Leo

184

9

Domenech forever

181

10

Donkey Kong

179

11

Högoddsan

175

12

Girlpower

174

13

Mr Hallgren

173

14

Dava Vinpava

172

15

Facit

171

16

Amy Winehouse

169

 

Mihai

169

 

RazJohAnn

169

19

Nisse

166

20

Keeper

165

21

Le Big Max

164

 

Bättre än Svennis

164

23

Duon

163

24

Safari

161

 

Ari Gold

161

26

Alphamale

158

 

Madame Fro

158

28

Fröken Julies mamma

156

29

RoughRyde

151

30

Maister

150

31

Loulou

147

32

GGUN

143

33

Nico

133

34

Goalman

107


Årets VM fakta för er som inte tittat så mycket:
Flopp:             Frankrike
Succe:            Uruguay
Rättvisa:         Spanien vann tillslut
FavoNamn:     Tjabalalala - eller nåt
Urschnamn:    Schweignstiger - eller nåt
Snygging:       Beckham  - i brist på INGA
Dräkt:            Englands vita
Åretsspark:    Karatesparken i bröstet från Spanien matchen
Mål:               Lamprads icke mål
Tönt:              FIFA en och halvmeters gubben, som mutar allt och alla, låt oss hoppas att han blir för gammal...
Överraskning:  Jimmy Jump - vilken kille????

Så hej då VM, syns om 4 år i Brasilien, vem vet Sverige kanske får vara med och leka då.

XO XO


VM bucklan eller var det kopian????


Den var nästan i mina händer för 1 år sen, synd att jag inte hade den röda mössan med mig, så hade Jimmy Jump sluppit bli nedslagen.

Han har verkligen hittat sitt kall, melodifestivalen, Barcelonamatcher och nu detta. Kan man annat än att beundra honom, han får iallafall mer än 15 minuter of fame, som alla ska få.

XO XO

VM i fotboll blev kickboxning, urk Holland...

imag0221 (MMS)

VM i fotboll blev kickboxning, urk Holland ni kommer inte bli omtyckta för denna match. Jimmy Jump blir kvällens vinnare, en röd mössa på bucklan, som jag för övrigt stått en linjal i från i Berlin. Heja Spanien! Trots att mitt tips mår bättre av att Holland vinner. Skönt att vuvoselorna försvinner eller inte, bilden är från frankrike... Där fanns de till försäljning.. . Xo xo


Skitiga stockholmare, vart man än rör sig ...

imag0233 (MMS)

Skitiga stockholmare, vart man än rör sig så är det skräp och fimpar som förstör naturen. Varför kan man inte använda sig av sig ölburkarna till fimparna som man slänger överallt och sen gå 5 meter till närmsta papperskorg? Skärpning, man kan tror att vi är skitlortar allihopa .


30 grader i skuggan kl 10.....



Det kommer bli en lång och svettig dag.... Kastade allt vad täcke hette inatt, alla fönstren är öppna och ändå stod luften stilla, härligt! En fläkt av vad som ska komma på semestern, härligt härligt.

Idag blir det bad vid ett bad, dvs. Lars vill ha badmöjligheter, det blir dit cykeln styr, exakt vad är än så länge oklart. Lars bestämmer och då vet man det aldrig förens själva cykelturen börjar. Glöm inte solkrämen, vi vill inte ha hudcancer....

Over and out

Melontips i värmen...

Igår gjorde vi något som vi fått när vi varit på F12, melon och gorgonzola i rullar, extra gott med en söt melon som Cantaloupemelonen. Hyvla melonen och fyll med gorgonzola, vips klart att äta och är jätte gott.




Hej Hej

30 grader på balkongen....



På Södermalm kl 17.30 - SOOOOOOMMMMMMMAR. Ikväll blir det rosé, risotto med havskräftor och pilgrimsmusslor, tack för det Lars!

Over and out

Champagnefestival....








Vi hade bubblande roligt :)

XO XO

Hänger i parken med denna utsikt idag, i v...

imag0232 (MMS)

Hänger i parken med denna utsikt idag, i väntan på molnen som lovats. Idag är det varmt kan JAG lova, härligt! Solkräm på och hatt med, see ya!


De gröna ludna tomaterna trivs bra på balk...

imag0231 (MMS)

De gröna ludna tomaterna trivs bra på balkongen, riktigt ingasade av innerstad luft. Runt 30 stykna har vi, tack för det plantagen.


Varvar ner på balkongen med lite rose och ...

imag0229 (MMS)

Varvar ner på balkongen med lite rose och lyssnar på grannarnas sorl, alla har tydligen inte semestern och är bortresta. Härligt att det finns liv trots sommartider. Det gäller att njuta man vet aldrig när det blir "riktig" svensk sommar igen. Xo xo


Sitter i solen och funderar på dagens vikt...

imag0182 (MMS)

Sitter i solen och funderar på dagens viktigaste val, vilken glass ska man välja till dessert?!? Det är lixom varmt ute :) Har jobbat i parken idag, fast tror du inte solen gick i moln. Nu väntar jag bara på maken, vad ska vi äta idag ska bestämmas. Det är tunga beslut som tas på fredag eftermiddagen.... Livsavgörande.... Xo xo Xo xo


Viva España!

Så där ja, nu börjar klättringen uppåt i VM tipset.... eller inte?!?!? Vem trodde att Holland skulle spela final...
Nu behöver bara Holland vinna och David Vila göra mål och vinna skytteligan... Hur nu denna ekvationen går ihop?!?!?

Nu till dagens höjdpunkt, vilken GLASS ska man äta idag då?!?!? Jobbiga och tunga beslut att ta, en 88a eller en Strawberry White?

Cyklade till jobbet idag oxå, och det var fantastiskt lugnt och skönt, det vara bara en BUSSCHAUFFÖR som körde som en idiot. Dvs. kollade inte när han svängde ut från hållplatsen och höll på att mosa en cyklist. Okej mot bilarna, men cyklister verkar ligga på deras svart/targetlista oxå.

Mera bilder från Champagne, det kommer...

Over and Out...

Vardagen är återställd...

Fotboll, tvättning och träning som om vanligt helt enkelt... Men minnena från helgen lever kvar, dom ska jag leva på i minst 4 veckor till. Nu ska jag fortsätta med tvätten, medans jag hejar fram Holland till en VM final. Xo xo

Champagneweekend....










Det kommer mera......

XO XO

Paris i bilder...












xo xo

Loungeheaven, i vänta på hemresa sitter vi...

imag0226 (MMS)

Loungeheaven, i vänta på hemresa sitter vi här och slöar. Ska snart ge mig på kaffet och en sista croissant, idag har vi strosat upp till Sacre-cæur och Montmartre, besökt en loppis med många roliga saker och människor att titta på. Ätiti lunch och insett man kan tröttna på champagne, dock bara till fälligt.


Lämnar Champagneland för Paris, det har bl...

imag0224 (MMS)

Lämnar Champagneland för Paris, det har blivit svalare dvs bara 25 grader... Härligt!


Champagne festival som vattenfestivalen, f...

imag0223 (MMS)

Champagne festival som vattenfestivalen, fast med champagne i glas, istället för öl i plastglas. Ikväll är det kallt, bara 20 grader. Jeansjackan på!!!


Filmen har inte gått av ännu, champagnen...

Filmen har inte gått av ännu, champagnen flödar men kvällen blir inte lång ska orka med en morgondag oxå. Idag firar vi 2 år som gifta, grattis till oss. Over and out


Jajamensan, nu börjar festivalen/marknaden...

imag0222 (MMS)

Jajamensan, nu börjar festivalen/marknaden, var är den skäggiga damen...


Sniglar...

imag0220 (MMS)

Sniglar...


Då börjar vi, champis och snart kommer sni...

imag0219 (MMS)

Då börjar vi, champis och snart kommer sniglarna, hej hopp!


Vaknar upp i en svit i Ay, lite lagom seg ...

Vaknar upp i en svit i Ay, lite lagom seg efter en fantastisk middag i Epernay, anklever, sniglar, biff, ostar, cremé brulé, champagne, champagne, vin, champagne och lite vin. Tack för det tipset mister taxi driver. Idag är det festival, hela dagen och kvällen. Vi börjar dagen med champagne :) Får se hur många inlägg det blir idag :D Xo xo


Äntligen, i 35 grader fick man bubbel. Jag...

imag0218 (MMS)

Äntligen, i 35 grader fick man bubbel. Jag formligen rinner bort i denna värme. Sitter inne i champagne baren och tänker inte gå ut.


Sjukt varmt på tåget, 1,5 timme i bastu, n...

imag0217 (MMS)

Sjukt varmt på tåget, 1,5 timme i bastu, nästan olidligt... Vi gör vad vi kan för att pigga upp stämningen. Vi får inte klaga, som svensk får njuta medans vi kan. Det kan lika gärna vara 10 grader och regn i Stockholm nästa vecka. Lyckats få igång telefonen, det är inte stabilit....


Sko himlen har vi kommit till, mitt i rea ...

imag0203 (MMS)

Sko himlen har vi kommit till, mitt i rea starten i Paris. Skor till priset av 20 och 10 €, sandaler och klackar överallt. Im in love.... Xo xo


Vår tid i Paris denna gång börja lida mot ...

imag0215 (MMS)

Vår tid i Paris denna gång börja lida mot sitt slut. Ay och champagnefestival next. Igår blev det vinbar, middag och Budda Bar, xoxo


Vår tid i Paris lider mot sitt slut, dax ...

Vår tid i Paris lider mot sitt slut, dax för AY och champagnefestival. Paris har vissat sig vara sko och rea himlen, minst 1 par nya får åka hem i väskan. Vi hoppas få större rum och kanske en spegel i helformat. Tyvärr blir det inga bilder, allt slutade fungera i går, tack för det tele 2 eller htc. Vet inte vem som är värst... .


Vaknar upp i Paris, i "världens" minsta r...

Vaknar upp i Paris, i "världens" minsta rum med "världens" minsta spegel och teve.... Du kan inte ens gå runt sängen, samt du får backa in i duschen och inte vända dig. För 100 euro får man inte mera.... Tur att vi har sviter i champagne, herrarna är på g ner nu. Xo xo


Oranga tår får man om låter en fransyska v...

imag0199 (MMS)

Oranga tår får man om låter en fransyska välja färg, de blev annorlunda än vad jag själv hade valt.


RSS 2.0