Äntligen kom hatthylla/klädhängaren upp

Idag har vi efter 3,5 år satt upp en hatthylla/klädhängare i hallen, så våra gästers jackor inkl. Lars jackor har någonstans att hänga. Det blev riktigt bra tycker jag, Lars lyckades borra igenom väggen, så vi hoppas att grannes badrum inte har ett håll nu :) Som tur var är det inte grannen under som vi lyckades förstöra elen för när vi renoverade badrummet.



Pysslade även lite i sovrummet, de turkosa kuddarna har fått ett nytt hem. Å de passar ganska bra där tycker jag.



Skulle behöva få in lite mer färg i hemmet, hmmmmm.... så det blir lite mer liv och personlighet,nästa år kanske....

Nu är det snart dax för middag, det är skönt att man har ledigt en dag till innan jobbet & verkligheten börja tränga sig på.

XO XO





Proviant för kvällen...

Ensamhemma, Lars jobbar natt med en installation och jag ska ha ensam lördagskväll i soffan. Då behövs proviant för att härda ut, iom alla dåliga program som visas på dumburken.



Gott va?!?!

xo xo

Testar kuddar

Har äntligen hämtat upp vinterkläder från källaren, så vips har jag nya klänningar, kjolar och flera jackor. Hittade även kuddfodral från förr, några vi köpte första året i lägenheten, som jag funderar på om de ska få komma ut ur garderoben eller inte. Vinröd med guld mönster, som vi köpte på The One som sen gick i konkurs :)



Vad tyckes ska den få vara kvar eller ska den tillbaks till garderoben?!?! Den får en prövotid i fåtöljen ett tag.



På detta foto ser man att vi saknar en stor matt, den är utvald och ska beställas efter vi kommer hem från NY, om 2 veckor.

Det är härligt med ljus och mörker i några veckor ialla fall.

XO XO

Härliga Lördag

och allt (nästan allt) är stängt, dvs. man kan slappa i soffan utan få dåligt samvete, yes!!!! Måste vila sig i form för visning av fritidshus imorgon, man kanske måste fatta dyra beslut inom kort.

Men nu vila, i soffan några minuter till.

XO XO

Nivån är...

-d9ce3fcf5c03801bcaf56e320e52dec.png

Nivån är hög innan midnatt!?!?


Fest som...

0-42f137dd8b9c474ad935a92f28678c33.png

Fest som har sin höjd punkt innan midnatt. Kul har det varit, med god mat!


Fredag och ledig...

Arbetstidsförkortning har jag idag, dvs. jag är ledig! Så himla skönt, 3 dagar ledigt!

Igår kom leveransen;


Passerade tomatförrådet är säkrat framtill jul :) Äntligen kan vi laga pasta med tomat, utan att jag ska betala ett högt pris dagen efter. Yes!!!! Lars fick även lite närodlat ekologiskt mjöl till sina bakning, som kanske kanske ska upptas igen, jag kan ju alltid hoppas!?!?!

Igår fick vi lånlöftet beviljat för fritidshus, så på söndag är det husvisning som gäller. Vi har fn. 4 hus att titta på, så vem vet vi kanske äger ett hus inom kort. Elli som husägare, det tror jag inte så många trodde, inte för att jag kommer bo där på heltid. Natur i stora portion kan aldrig vara bra.... :)

Idag är det träning och fest hos familjen Green som står på aktivitetslistan, synd bara att jag fortfarande har lite ont i huvudet, men lite träning kanske kan bota värken. Om inte finns det alltid tabletter att ta, onsdagens mat & vin har satt sina spår på magen & huvudet.... urk! att man aldrig lär sig.

See ya!




Igår var man trött...

Gårdagen var en tröttsam dag! Allt vara på konferans och sova över på kursgård gör än inte piggare. Så tyvärr blev det ingen middag på Oljebaren med Micke & Johanna, utan vi tog oss ner till Brasseriet och åt lite tapas, innan vi parkerade oss i soffan.



XO XO

Dagens konferens...

0-2af44366c7ab65205fadf5e2b6644166.png

Dagens konferens plats, efter gårdagens kvällsaktivitet och middag, så är man trött. Soffan är härlig och imorgon är man ledig, träna och slappa är min grej i helgen.


Detta är...

4ddac4b6fe0c45d64f3c14528fd47a95.png

Detta är vad ni får se av var jag bor i natt :) Täckningen av telefon är lika med noll, vi är på militär mark...


Konferens i...

0-44b62f88d46371474982390bab72d3f1.png

Konferens i skogen idag!


Världens finaste...

0-504298f6514449e97742616c22ecd305.png

Världens finaste lampa tycker jag :)


Soffan är inte så dumm!?!?

Det är himla skönt att slappa i soffan framför teven, efter middagen. Idag blev det hemma hamburgare, jag gjorde dressingen, Lars allt annat. Nu börjar ett dåligt inredningsprogram till på teven, Timell och co, våga vägra inte göra själv säger jag bara!

Imorgon ska jag på konferens, det ska bli intressant, man vet aldrig vad som kan hända. Så nu är det konferens fram till helgen, är ledig på fredag, arbetstidsförkortningsdag var det visst.

Var packåsna idag, dvs. dator, träningsväska och hämtade beställningsvin på regeringsgatan, snälla Lars kom med bilen och hämta upp mig, så jag slapp släpa ända hem. Jag tog en tur förbi Folkhemmet, hade sett ett par kuddar som jag ville ha, men som nu inte finns kvar. Blir så arg på mig själv, att jag inte köpte dom när jag såg dom, grafiskt mönster i orange och guld, så snygga, snyft! Nu får jag leta tyg att sy istället, urk & fy!




Nya juveler på jobbet...





Det fina och färgglada halsband/armband funkar även som dekoration på jobbet :) Kände att min skärm behövde bli lite mer färgglad, det gör mig gladare i alla fall.

Gick upp vid ottan i morse och var på gymmet kl 07.30, det var jobbigt då jag träffade på flera kollegor på väg till jobbet. Måste Måste dom åka så tidigt, nu måste jag åka ännu tidigare...

Ska förbi systemet idag och hämta vin på regeringsgatan, och kanske kanske finns kuddarna på folkhemmet.

XO XO

En måndagskväll i Vasastan...

Det blev en mycket god middag tillsammans med Familjen Green, därefter blev det pyssel och myspys.

Fröken Julia bestämde nämligen att det var dax för myspys en måndagskväll, med pyssel. Pyssel i detta fall var att göra halsband till behövande. I detta fall var det min tur att få ett halsband.



Som ni ser är hon ett fullblodsproffs på att göra halsband, med 3 runt halsen och 1 armband.



Det vara många "pärlkulor" att välja på, som ni ser är det färgglatt som gäller i Vasastan.



Det är jobbigt att pyssla och speciellt när de vuxna pratar högt och kan störa lillebror William, som var sjuk och lite ledsen idag. Nedan ser ni resultatet av allt pyssel, ett halsband/armband färgglatt och fint, på den nya ägaren.



Dag 1 av 4 avverkad

Så har denna enkla måndag svischat förbi, vips så kan man nästan säga att det är tisdag. Fast först ska jag njuta av måndag kväll, med middag och något dåligt inredningsprogram.

Eller inte, idag är det Familjen Green som ska våldgästas, nedräkningen har börjat, nu är det mindre än 30 dagar tills "den sista" barnfamiljen slänger in handduken och flyttar till grönområden. Så det är lika bra att utnyttja möjligheten som man har att få fri mat med barnsällskap ;) på vardagar ska tilläggas. Därefter blir det helger och planering som gäller.....

Imorgon dag 2 av 4, ska jag ta mig förbi folkhemmet och systemet på Regeringsgatan på vägen hem. Kanske kanske finns kuddarna jag vill ha där....

XO XO

Lunch på...

0-42371482a7ed9165347f95080ed06e7c.png

Lunch på favorit fik, avslutar med tidning och en latte, ikväll blir det middag hos familjen Green.


Hemma pizza på G....

Efter 1,5 timmes träning, var vi värda hemma pizza med mozzarella. Det blev pizza buffé, en av mina paradrätter, köp pizza kitt och:

fördela fyllningen, idag salami & tomat



på pizza nr 2 fördela halva pizzan med ädelost och andra halvan med sardeller... Allt serverades med ruccola och lätt mjölk, så gott! Hemligheten för rätt yta är tunndeg, marmorsten i ugnen och inte för mycket fyllning.

Pizza buffen intogs framför Gossip girls och sen Vem kan slå Filip & Fredrik, skit program enligt mig. Tyvärr får inte jag bestämma tv program idag, så jag surfar lite och läser bok i fåtöljen.

Imorgon är det ny vecka, kort vecka är ledig på fredag och ska på konferens onsdag och torsdag, mycket att se framemot helt enkelt.

XO XO

Fix och trix dag....

Hösten är här och sommaren ska definitiv flytta ut, inkommer det mörka, orange, vinrött och guld.  Duktiga Lars idag fixat sin mormors lampa, titta vad fin den blev.



Sladden måste "bara" gömmas, när ska trådlösa lampor komma'?!?!?



Vi hitta denna guld lampskärm i Sickla, då vi tog en tur för att hämta vår kapphängare till hallen. Den kommer dock inte upp idag, då vi behöver borra och fixa för att få upp den. Å i vår bostadsrätt får man inte borra på söndagar, så det blir nästa lördag eller fredag....



Svart med möjlighet att fälla in galghållarna, som "bara" ska användas när vi har gäster enligt Lars. Jag vet redan nu att så inte är fallet, då han idag har svårt att hänga in jackan i garderoben...

Det är ganska mysigt med höst och vinter framtill jul & nyår, sen kan den försvinna tycker jag. Ser inte framemot januari, februari och mars, hemska månader enligt mig, mörkt och kallt.

Dax för träning, hej hej!


Lördagmiddag - en succé.....

Mitt förslag på middag gick hem, det blev först:


Hummerskagen ala Elli dvs. hummer, vispad cream fraiche, löjrom och lite aioli.....



Champagne, jätte gott, den smakade smör-cola tillsammans med aioli, mums!



Rosepepparbiff, potatisgratäng med ädelost ala black and white :) Det blev så gott, bästa på länge enligt Lars. Å det var jag som skala potatis, har aldrig hänt tidigare, men nu har jag oxå sår över hela händerna :(

Till detta blev det:


Vin från Nicola & Per, tack för det. Jätte gott, luktar kallskuret och läder men smaka gott och var så lent. Blev inte röd i ansiktet, men min tunga..... inget för en kväll som ska avslutas på stan, som ni ser nedan.


Det blev ingen efterrätt, då vi båda var trötta och övermätta, den tar vi ikväll istället.

XO XO

Funderar på mat....



Vad säg som Hummerskagen med löjrom och rosépepparbiff med ädel potatisgratäng, avslutar med lite chilichoklad glass. Låter inte så dumt eller vad säger ni?!?! Nu ska jag "bara" övertala Lars till att laga det, Hummerskagen klarar jag själv det samma med glassen.... Jag vill nog ha lite BEA oxå :)

Fick ett sms precis, Lars överlevde sitt dyket, för mig är det ett under att man frivilligt hoppar ner i vattnet, vid 7 grader i luften och 8 i vattnet....

Hmmmm nu måste jag lyfta på rumpan och ta mig ur fåtöljen, här måste det handlas...

XOXO

Vem är jag lik?!?!

Igår var det dax igen.... Enligt ett antal personer inkl en 5 åring är jag lika denna person: 

'

Vet inte om jag ska bli smickrad eller börja gråta?!?!? Det är med olika känslor som man tar emot beskedet att man är lik en person. Speciellt när man kanske inte tycker att personligheten på personen ifråga inte riktigt stämmer med ens egna önskningar.

Första gången jag fick höra detta var många år sen, sen har det varit tyst tills i julas på Filipinerna då en svenska påtalade detta i en sen kväll. Å sen Förkväll startade på 4an så har jag hört det MÅNGA GÅNGER nu. Sen har vi 5 åringen som säger till sin mamma, när hon tittar på förkväll, - hon ser ut som din kompis mamma, fast annorlunda. Ja, kan det vara typ dom 20 kilona som finns på min kropp kontra en fd miss universum kropp:)
Man får vara glad att det är fd miss universum, det skulle kunna vara värre, typ Mister Been eller något.

Nu ska jag ägna mig åt räkningsbetalningar, man fick ju nya guldpengar igår och de behöver fördelas mellan de olika leverantörerna innan de tar slut, det är tur att de fylls på igen om 30 dagar. 

Såg förresten precis BayWatch på TV4 Guld. tänk att man satt och tittade på detta, jag tyckte tom att det var såååååååååååå bra. Det man kan säga om programmet  är färgerna i tv serien var bra, förövrigt tycker jag att vi kan gömma de röda baddräkterna långt ner i garderoben, tillsammans med de STORA fejk brösten...

XO XO

Lördagmorgon

Ensam hemma i fåtöljen med en tidning och en latte, kan det bli bättre?!?!?!

Enda pliketen idag är KOMMA PÅ MIDDAGEN OCH EV. KÖPA DEN, tror jag kan klara av det.

Vi äter...

393c281548b9f23666296a920f502cbe.png

Vi äter mat oxå :) Jessika och jag har en kväll på stan, löningsfredag och vi är inte ensamma. Tänk vad trevligt!


Champis efter...

67d781666a811c6b2fa6b92107bddd42.png

Champis efter en hård vecka :)


Uppdatering på övertid....

Checklista - endast 2,5 saker kvar att göra, denna veckan!
Nytt pass
Ny ansiktskräm
Hårprodukt till Lars & Elinor - nytt måldatum imorgon
Tvätta
Plocka i 3dje & 4dje rummet
Hämta kläder i källaren - köpte halsduk & vantar - nytt måldatum helgen utgår däremed som punkt eller 0,5 ialla fall!
Köpa passerade tomater - nytt måldatum ev. torsdag beror på leverantören
Jobba


Orange är färgen idag

Är det höst så är det, och jag bestämde mig i morse för att lysa upp världen. Då jag ALLTID ALLTID har svart och kanske kanske ibland har rosa på mig, så tänkte jag, slå till hårt och chocka omvärlden. Det är ju faktiskt höst....



Inte nog med det jag har en orange kofta oxå :) men kameran på mobil"pip" vill inte som jag vill just nu.




Kan erkänna att jag känner mig lysande och inte allt för bekväm dessa färger, jag är som ett stop ljus eller falukorvs skinn. Vet inte vilket som är värst :)

Nu ska jag i alla fall dra och shoppa hårprodukter vid hötorget, så vi kan vara fina i håret till helgen.  För imorgon är det äntligen helg!!!

XO XO

Onsdagkväll

och jag tvättar, viker och tittar på tv samtidigt, eller viker och tittar i alla fall. Redan Onsdag och jag ser framemot en helg hemma!?!? Det känns som om jag inte varit hemma, hemma på flera veckor. Först ska jag ut med Jesse på fredag, och när jag kommer hem på kvällen/natten mot lördagen så ska jag låsa in mig och komma ut tidigast söndag eftermiddag.

Duktiga jag, tränande i morse, tog tuben ombytt dvs med träningskläder på, det var jobbigt- :( då jag åkte försent och det var massor av människor på tuben. Måste klara av att vakna tidigare, fast det känns svårt, då det är så mörkt på morgnarna. Tänk att ljuset redan är borta!!! Snyft månader kvar till nästa gång.

Idag blev det indiskt, okej men inte jätte gott.

XOXO




Röd idag,...

563c39798e8030403ab33d29687b4a41.png

Röd idag, liva upp dagen med röda skor. Har haft en bra och aktiv dag, nu ska jag hem och äta indiskt.


Judits favorit

efter mina timmar på passexpeditionen tog jag mig till hemtrakter och hoppade av vid Zinken. Jag tog mig förbi min favorit butik:



Idag hade de fått in många häftiga och coola klänningar, många design klänningar och jackor från både nordiska och internationella designer, ingen Odd Molly så långt ögat kunde nå, yes!

Själv införskaffade jag mig ett på skinnhandskar, så vi slipper ta oss ner till källaren idag utan kan vänta till helgen. Secondhand är bra om de inte luktar skunk :), 99 kr för skinnhandskar, perfekt då jag gör av med några varje vinter.

Min shoppinglust är på topp och det är bara 3 veckor kvar nu.... Ska göra shoppinglista, får inte glömma något!

See ya!

Uppdatering vid halvtid

Jaha, efter 2 timmar vid passmyndigheten som inte blev något nytt pass, mitt var alldeles för nytt och fint. Trots repor och parfym doft. Så har jag kunnat strukit och skjutit upp några saker på listan:

Checklista
Nytt pass
Ny ansiktskräm
Hårprodukt till Lars & Elinor - nytt måldatum imorgon
Tvätta
Plocka i 3dje & 4dje rummet
Hämta kläder i källaren - köpte halsduk & vantar - nytt måldatum helgen
Köpa passerade tomater - nytt måldatum ev. torsdag beror på leverantören
Jobba

Nu ska jag hänga tvätt

XO XO

Trött på...

198c7b6733f10af0325f47fe596ca952.png

Trött på att frysa och aldrig komma ner i källaren, för att hämta handskar och halsduk. Jag gjorde slag i saken och handla en halsduk. Mjuk och fin va?!?


Polisen måste...

384f47c5d6d852029ec564134bcc16ba.png

Polisen måste jobba på sina servicenivåer. 6 nummer på 30 minuter, sjukt dålig service. Kanske polisnämnden i city (fotot) ska ta sig en funderare. Tisdag kl 2 och jag har 20 nr kvar, är väl hemma till middag. Skärpning jag betal i alla fall sjukt mycket i skatt. xo xo


Trasigt pass....

Har en repa i passet och ska till USA, hmmmm måste nog byta, vill ju inte bli stoppad vid gränsen. Man måste ju registera sig oxå, så de är bara att palla sig till Kungsholmen och göra ett nytt.

Så dagens uppgift blir:

Nytt pass
Ny ansiktskräm
Hårprodukt till Lars & Elinor
Tvätta
Plocka i 3dje & 4dje rummet
Hämta kläder i källaren
Köpa passerade tomater
Jobba

Lycka till Elli!

XO XO

New Moon i Soffan

Jaha då har man tillbringat 3 timmar i soffan, läsande och nu har jag bara 100 sidor kvar.



Inte nog med att boken är bra, den är snygg oxå. De röda sidorna gör boken sååååååååååå snygg att läsa :)

Roast på Berns måste nog vara "före sitt utgångsdatum" så dåligt att det måste vara bra, det är bara jag som blivit vuxen och tycker att bajs och förnedring inte är roligt länge.

Nu ska jag ägna mig åt de sista sidorna, har ni inte läs, så läs och har ni tonåringar, läs och förstå era tonåringar :) Det kunde vara värre, de kunde bli kär i en vampyr.

XO XO

Mår måndag

dvs trött och grinig. Kan beror på att jag igår började läsa den här:

Å jag kunde inte sluta, har aldrig varit direkt intresserad av "skräcksagor" tidigare, men dessa böcker får mig att streckläsa. Det vara samma med:



Den lästa jag på semestern och det tog mig 1 dag :) Kanske för att man kan känna igen sig i "tonårs kärleken" och samtidigt så är "vampyrerna" ganska trevligt framställda. Tycker dock att filmen förstörde boken, fast de hade lyckats över förväntan.

och tänk det finns minst 2 till om jag inte misstagit mig, så nu ska jag hem och läsa vidare. För ikväll är det om jag inte minns fel massa matprogram som Lars ska se, så jag kan ägna mig åt boken hela kvällen.

BTW Tina har oxå passerat "bäst före datumet", Paolo och Moberg är så mycket bättre och roligare att titta på.

See ya!


Ben & Jerry glas





Dagens efterrätt Chocolate Fudge Brownie, är man värd efter 1 timme snabbpromenad, 30 minuter alpcyklingspoäng och 30 minuter lyfta vikter.

Idag är det säsongstart för GOSSIP GIRLS, mina söndagar är räddade. Kl 19 varje söndag, kan man titta på snygga kläder, skor och väskor, att allt sen utspelas i NY gör det inte sämre. Efter det kan jag lida mig igenom Filip & Fredrik & Wallander på engelska. Det känns som om Filip & Fredrik har passerat bäst före datumet :)

Dax att tömma tvättmaskinen, för en nya... Söndag = tvättdag alltid

XO XO

Dax för promenad söder runt!

Ut i solen, dax för söder runt i solen och kylan. Kanske kanske vaknar man till liv eller så är det bomull i huvudet hela dagen. Därefter är det veckans lyft, dvs. bygga muskler för framtiden. :)

Så vips till gymmet, höres HEJ HEJ

Ny Soffa eller?

Vi letar ny soffa som ska passa med loveseaten, vi hittade dessa alternativ på inneboende igår:

Modell 1.



Samma modell som fåtöljen vi har, gillar inte alla kuddar för mycket Tomelilla över den. Kan även fås med 2 st rygg kuddar och i samma tyg som vi har på fåtöljen. Jag vill nog inte ha samma tyg, det blir så trist och kliniskt, med våra vita väggar. Å jag vill inte ha fondvägg bara för att vi ska få lite liv i lägenheten.

Modell 2


Den ser ut som den vi har, ett säkert kort men ack så trist.

Modell 3



New York... favoriten, djup, stor och skön! Den är 2 delad så den går in hemma utan lyftkran, i en annan färg än grön, är den perfekt om möjligt för djup. VILL HA!!!

Nu behövs bara ett fritidshus så gamla soffan har någonstans att bo, tillsammans med säng, matbord och kuddar :)

XO XO


En objekt har hittats

till fritidshus på Väddö. Dock är det en furu mardröm inne, men färg finns ju att köpa. Bäst är nog gäststugan, sämst terassen som måste 3-dubblas för att jag ska bli nöjd :)



http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/535460

Detta är ett möjligt prospekt att titta på.

På återseende!


I Love Lördag

Finns det något bättre än vakna upp, äta frukost och slöa i soffan till en Latte?!?!? Uppdatera sig på omvärlden, fundera på dagens aktiviteter, idag blir det strosa på söder, har bara ett uppdrag, inhandla dryck till middagen hos pappa. Ska tillbaks till brottsplatsen där allt startade, där jag blev jag och bestämde mig för att aldrig flytta tillbaks :)

Gårdagens födelsedagsfirande var trevligt, Izza fick pund i massor. Hon kommer ha mycket att shoppa för i London om 2 veckor. Skillnaden mellan 19 och 38 är stor inser man, 38 planerar för goda middagar, 19 planerar för så billiga måltider som möjligt. 38 vill ha dyra handväskor, 19 vill ha coola och många handväskor :) 38 går hem vid midnatt, 19 har precis somnat..... 38 har ett fettlönekonto, 19 har inget lönekonto....

38 känns helt enkelt bättre än 19 :)

Dax för att tjata upp baristan, jag vill ha en LATTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEE nu...

Tjohooooo






Fredag och IZZA blir 19...



Hipp hurra för dig idag, 1 år till av tonårshormoner, sen blir du vuxen. Ska snart ta mig till mamma och fira syster yster med present och moster från Kiruna.

Äntligen helg, denna helg ska jag sova, slappa och njuta av ledighet.

TJohoooooooooooooooooooooo!

Igår åt jag Tapas

och idag är jag trött :)

Pling och jag tog oss till en prisvärd favorit i gamla stan.



Cafe Tabac, deras friterade kronärtskocka, grillade små paprikor och ost, prisvärt och gott.



Pling utanför för att andas lite frisk luft, mellan vinet och tapasen. En trevlig kväll som blev hyfsat tidig, och som slutade med tunnelbanan hem. Brrrrr det var kallt igår.

XO XO

Gillar inte...

0-19299a549f88908347ccd0bf3364b26a.png

Gillar inte tunnelbanan :( Människor luktar, för oljud och det är trångt. Måste skaffa körkort ;) jobbar ju i branschen. Äntligen fredag är temat för dagen!


Mat och...

020efaa81e5b3f3370374ee049e3c8cc.png

Mat och vin, till ljus!


Höst i...

-e87e633d9a945a5ff0ed6978dba7fc8.png

Höst i Stockholm och jag är på g ut!


Julbordsplanering pågång

Jajamensann redan i oktober börjar julbords planeringen, allt för att få den perfekta middagen i december på fjäderholmarna. Bäst i stan enligt mig!



Imorgon är det tordag och middag på stan med Pling. Det var länge sen nu, så jag ser verkligen framemot detta.


På Fredag fyller Izza år och släkt från Kiruna är på besök, så det blir lite fest på söder.

XO XO

Pack Åsna...

0-73c4bdb8cfd610363214e2e976f27fa9.png

Pack Åsna är vad jag är i dag! träningsväska och handväskan, tungt blir det


Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ursch och FY

Vad kallt det var idag, VILL INTE ha höst, vill inte. Dagen var hektiskt men förhoppningsvis blir det lugnar resten av vecka eller inte... man vet aldrig. Det värsta med denna tid är NYLON strumporna, i alla fall tills man hittat sitt FAVORIT märke för denna säsong. Jag hade idag ett par som gick sönder, och de måste ha haft lite silikon, gummi i sömmarna, jag fick nämligen blåsor och det vill man inte ha. Inte nog med det så gick se söder "bara" så där. De var köpta på Åhlens och funkade inte för mig, förra året var Lindex bäst för mig. Får ta mig dit och köpa detta års version, se om de är lika bra för mig. Imorgon blir det träning på morgonen och på torsdag kväll ska jag träffa Ingela Pling. Något roligt att se framemot i mörkret, för brrrrrrrrrrrrrr för höst. Måste ner i källaren och leta fram vantar, halsdukar och vinter klänningar med lite värme i sig. XO XO

4 dagar i Frankrike

och Evian ligger vid Geneve sjön. Så klart kom man hem med evian vatten och "franskt" vitt och rött vatten. Kunde inte låta bli att inköpa 2 st bubbel "vatten" oxå.


Det blev lite choklad oxå, åkte ju via Geneve, så det blev lite Lindt choklad praliner för att njuta av, i höst mörkret. Nu är det 2 veckor innan jag ska bort igen, fast då blir det konferens i Sverige med kollegor.

Till helgen är jag ev. ensamhemma, Lars ska "höst" dyka i Sverige, frågan är om man orkar göra något annat än vara hemma.

See ya!


MMMMMMåndag och jag har en date,

med tv'en, synd bara att det är "bara" skit på dumburken. Kom hem igår vid 17.30 och jag somnade i soffan 18.30 :), lyckades med bedriften att sova i 13 timmar, känner mig ganska stolt över mig själv!?!?!

Konferens i 4 dagar, gör måndag jobbigare än vanligt, oavsett antal timmar man "försöker" sova i kapp. Har en fullspäckad vecka innan nästa helgen, imorgon är nog den "värsta" dagen. Då går jag på 8.30 och slutar sista mötet kl 17.30. Puh.....

För övrigt händer det inte mycket denna veckan, ska försöka träna lite i slutet av veckan.

XO XO


Geneve, snart...

57f8ba71f1ca01089dbecc361c27d1e1.png

Geneve, snart hemma. Pizza vore gott ikväll :)


Längtar hem!...

2ac48394c9e82f18ff10929fd840588e.png

Längtar hem! Säger adjö till Evian och känner sömnbristen smyga på. Jag har en, JAG SKA ALDRIG MER RÖKA dag idag. Varför denna dumma vana när det är fest. Riktigt dumt! Har med mig vatten och vin med mig hem. Inte för att jag känner en stor lust för vin fn vill hellre ha cola.


Deppigt var...

0702887c98abb1807cdd480441c1f5f6.png

Deppigt var det i Evian idag, fiasko efter matchen blev sorg i baren. Dax att sova så jag kan njuta av frukosten imorgon.


Heja sverige...

0-7b915f089a3c011b5954a7217ef47613.png

Heja sverige friskt humör! Nu tar vi dom. :)


Rundan är...

0-43a2a396acff1b024327aad95b5eca20.png

Rundan är slut och spriten med, bäst idag köra golfbil, sämst när jag skulle visa hur taxi chaufförer kör i asien, slutade med en tur i buskarna. Golf ska jag spela vid 50 :)


Golf servering,...

0-7e8f9b9599cadc335bd01f9f40ee0147.png

Golf servering, jag och bransch kollega ser till att golfaren inte är törstiga sista speldagen. En platta öl, 4 flaskor vin, en whisky flaska och 1 vatten. Allt för att golfarna ska bli mjuka i lederna och glada inför kvällen sverige match.


Gårdagens meny,...

27ef79299309fb06d04e61d1de331257.png

Gårdagens meny, fick favoriten anklever :) Kvällen höll på länge och idag är man trött. Idag är det vin och ost smakning, ska bli intressant. Ska försöka vakna lite först och få gång hjärnan :)


Kolla in...

0-3e78cb4a61bf5b07e689765e6e42fe9b.png

Kolla in efterrätten vid lunch, smaka lika gott som den var vacker.


Denna utsikt...

0-79b834cbe3bdab80022e540e6aea72d4.png

Denna utsikt har jag från hotell rummet :) Solen har tittat fram och det är 20 grader varmt. Jag ska strax få scrub massage över hela kroppen, ska bli intressant vad det är. Sen ska jag ta mig en napp inför kvällen.


Framme dock...

0-6860bad4e76c0394e1ef66e2c1ee6701.png

Framme dock skitväder, varmt och fuktigt! Nu börjar konferensen!


Evian vatten...

-96d7f595cf86e7fd1933bb4c18aacad.png

Evian vatten i massor, snart ska jag till Spa't och bada i det!


Dax att...

4eba75a0bb927f19ed75578cc2bc1a76.png

Dax att sov, middag bra, vinet gott och sällskapet underhållande. Evian är ok, hotellet ok men Tven var liten :) Har 2 balkonger, en lika stor som 3dje rummet och hallen hemma. Imorgon är det konferensen och spa, avkoppling i några timmar. xo xo


Arlanda next!...

0-1a5927824bcda48d2e6dd4db6c791b44.png

Arlanda next! Sitter i en taxi, på g till Le France :) Ska tillbringa helgen med branschfolk och medans de golfare ska jag ta spa behandlingar. Åker själv då min kollega fått förhinder så denna resa blir nog lugnare än förra.


Hit ska jag imorgon...

 

Frankrike, Evian i 4 dagar med konferens och spa, något jag behöver just. Behöver tänka på något annat än kontoret, så jag får lite ny energi inför nästa vecka.

 

Idag är en stor dag, har jag nått ett av mina stora mål som jag satt upp, så nu ska jag belöna mig. Exakt med vad, får ni se senare. Jag är i alla fall nöjd och glad med mig själv! :)

 

XO XO

 

 

 


Dumma blogg.see

om man kunde ladda upp bild från mobilen så hade det varit en här nu. Går bara via mms och det blir dyrt i längden. :(

Kommunalt hem!...

-2b566c8b80a4e30a2e59050cf7759cc.png

Kommunalt hem! Saknar min chaufför ofantligt mycket just nu. Måste nog ta körkort :) eller inte det finns ju taxi?!! 1 arbetsdag kvar till Frankrike.


Åker tunnelbana...

-69ffb6add00b77d9d066c973db5ffa5.png

Åker tunnelbana till jobbet, en vana som jag måste ta till mig igen. Då Lars idag går till jobbet som ligger 5 minuter från hemmet. Man har grävt upp odenplan och torghandeln verkar blomstra förfullt, det har jag missat helt.


Måndagskväll framför datorn

Sitter och tittar på tv och surfar runt på fritidshus samtidigt. Hmmmmmm vilka hemska hus det finns, det kommer att bli jobbigt att köpa fritidshus. Hemska hus, hemska inredningar och hemska tomter, låt oss hoppas hitta ett som är okej utan allt för många bråk mellan oss och för långtid framåt :)

Har även tittat runt på 1 vecka till värmen i Januari, vi har bestämt oss att vara hemma över Jul & Nyår, har lite ångest för det. Lars har ju fått ett jobb, så det är bara att invänta nästa semester år. Får se det possitiva, är hemma på NK rean :) Mitt förslag till julklapp är att vi köper mina efter jul :)

Så Familjen Green, vi kommer till Täby på nyår, så fixa gäststugan!?!?!

XO XO


Äntligen Måndagkväll

Vilken rivstart, började morgonen med ett träningspass, fick lunch vid 13.30, slutade jobbet kl 17.30, puhu! Nu sitter jag på kontoret och väntar på att bli upplockad av min man, som idag signat upp för ett jobb :)

Min arbetsbefriade man har nu ett jobb och söttebröddagarna är över, min hushållsnäratjänst försvinner.
På torsdag åker jag till Frankrike för lite konferens, vilket gör veckan kort och intensiv.

Nu kom chaffören, hej hej!

Surfar runt på sommarboende

Vem vet om några månader är vi nog ägare till ett sommarhus, kanske båt och en stor grill :)

Solig Söndag

och det blir varmt i lägenheten, då solen tittar fram, skönt! Tänker ta det lugnt och bara vara hemma idag, är lite trött & törstig efter gårdagens middag, men inget som inte kan botas med att slappa framför tv och ett träningspass ikväll.

Vi gjorde som alla andra gjorde för 2 år sen, vi har uppgraderat oss till digital-tv. Så nu har vi som "alla andra" en liten box och vi har 100 tals(känns det som) av kanaler framtill början av januari. Insåg imorse att det tog mig 30 minuter att bara zappa mig runt alla kanaler, vi har förutom alla sport och filmkanaler, även alla internationella kanaler, så om någon vill se något på Rai Uno eller TNT Türk så hör av er kan vi fixa det.

Då det är kanelbullens dag och det ska jag fira med en kanelbulle från ICA och en latte gjord av min egna Barista. Detta ska intas framför tv och Surf's up (tecknad film om pingviner på Hawaii som ska lära sig surfa)

See ya

Skitväder på...

0-7090c8f28a2555a48a62ecd0be2aea12.png

Skitväder på söder, påväg tillbaks till brottsplatsen. Där sagan om Elli började och allt som gjorde mig till mig.


Gårdagens "date" var lyckad

trots att han sov sig igenom 90% av tiden. Fast det förstås det är ju jobbigt att resa hela vägen från Västerås.



Som tur var hade han sin mamma Nicola med sig, så jag & Lars fick lite sällskap. Vi lyckades shoppa skor och dricka lite vin på n uteservering. Men när det var dax att ta taxi till hotellet då minsann vaknade han (bra David)  :)



men är man skottsk/finsk/svensk/västeråsare då har man rätt att göra som man vill i några månader till....

Synd bara att jag vaknade med huvudvärk i morse (lördag) och det var inte MYCKET vin igår. Däremot blev vi alla trött efter maten, och vi tror att det var vinet för både jag & Lars fick huvudvärk och halva flaska är kvar. Vilket är ovanligt här på söder, spara är inte synonymt med mig.

XO XO

Bellio har blivit trendigt

Alex Schulmans dotter har tydligen ett par och det är ju "definitionen" på trendigt ;)  Så på begäran här kommer några bilder, på riktigt schysta barntofflor för er med barn.

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/10/dagens-outfit





Allt hittar ni på www.bellio.se

XO XO


RSS 2.0