Fick 26 timmar till i NY

Finnair lyckades med ypperlig service (när vi väl fick tag på dom) att boka om oss, vi flyger hem imorgon kväll med IBERIA via Madrid, lite längre resa men vi kommer hem. Som tur var fick vi även behålla rummet till imorgon, så nu är det bara att ge sig ut och njuta av Manhattan. Ett dygn som som vi ska tillbringa downtown, runt Meatpack District och runt SOHO. Idag blir det endast lite shopping, strumpor det enda som behövs för ytterligare dygn i NY.

Gårdagens middag på Aquagrill var helt fantastisk, vi drack en chardonnay från Oregon USA, som smakade Bounty. Tror det eller ej det funkade med maten, jätte pilgrimsmusslor och risotto, sagolikt gott var det.

Igår fick jag även min ÄLSKADE väska från Marc Jacobs :) och tack vare Marie blev den 150 dollar billigare, tack för det!
Den får bo i sin påse tills vi kommer hem, då det regnar i NY och den är inte så ryggvänlig vid promenader. Bild kommer senare, för den som är intresserad :) Den är min stolthet och var värd all slit på jobbet senaste året.

XO XO 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0