Tänk vad snabbt det kan vända....

från att ha feber igår kväll, till att vakna och känna att dimman släppt :) Så nu är hjärnan med, dock är inte den fysiska orken på topp ännu. Men idag har jag ialla fall ätit mer mat än tidigare dagar, härligt!

Har hitta 2 nya favoritprogram, CHEATER på kanal 8 eller 9 och 16 och med barn på MTV. Vilka kvalitetsprogram man visar :) Cheater går ut på att om du tror att din partner är otrogen, kan du kontakta programmet och de agerar privat detektiver. De övervakar din partners förehavanden, de spelar så klart in allt och visare detta sen för dig, därefter får du äran att konfrontera/överaska din partner och den nya utvalda. Allt på primetime i USA. Mänsklig ilska och sorg på högsta nivå....

16 och gravid, här försöker man skrämma andra tonåringar till att inte skaffa barn. Detta gör man genom att släppa fram de minst charmiga från inre USA och deras historier om att bli lämnade av pappan och att fostra ett barn själv. Jag har svårt att se att en 16 åringar känner igen sig i dessa tjejer, jo möjligen om man kommer från inre USA och aldrig lämnat byn eller nått.

Båda programmen är fördummande och fascinerade, själv sitter jag och funderar på hur tänkte deltagarna när de anmälde sig till programmet eller tackade ja?!?!? De måste leva med denna bild hela sitt liv, kan inte vara roligt.

Xo Xo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0