Dubai.....

Efter 6 timmar med fulla svenskar på väg till semestern, så var vi äntligen framme. Ljummet och regn, med massiva blixtrar, som vi inte lyckades att fånga på bild.

Det blev i alla fall roomservice, för hungriga var vi vid midnatt.


Våra medresenärer var en intressant grupp, ett par som drack sig asfulla, bråkade och sen gjorde sexuella akter (jag såg dom dock inte, Lars påstår att han såg). 3 tjejer runt 22 som drack sig fulla och prata oavbrutet så ens öron ramlade av. Samtalen var av de intima slagen samt att de skulle gå ner 10 kg, ena kanske var med barn och hur många gånger man haft sex etc.

Vi vaknade i alla fall på 38de våningen med denna utsikt:



Oja det är palmen man ser med hotell Atlantis för dom som vet...

Tillbringade sen dagen vid poolen, tittade på alla skyskrapor, det är som i Singapore fast utan sneaögon, fast inte. 80% av befolkningen är arbetsinvandring...




Hotellrummet är verkligen HELT OKEJ! Enda som saknas i badrummet är en tv :) Fritt vatten i flaska, frukt och kaka varje dag, åt lunch vid poolen idag och Lars har nog druckit sitt dyraste vatten någonsin till lunchen. För då måste man betala för det.... :D



Dubai är inte för budget resenärer, att leva under 1000 kr(bara mat & dricka) per dag för 2 personer är svårt, då är det bara att skippa alkoholen, äta på amerikanska kedjor och inte bo på 5 stjärnigt hotell. Som Lars sa, vi kommer nog gilla Dubai efter lunchen, 2 målmat som är jätte goda. Då blir vi sålda, plånboken kommer dock ha ett stort håll, tur att man får påfyllning varje månad.

Nu ska jag och min ny mera rosa kropp slappa lite till framför TV'en för ikväll blir det en lite utflykt.

XO XO







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0