Hummer frossa....

ICA reade ut humrar, så för 70 kr fick man sig ett vattenkräldjur som min fantastiska make glatt tog hand om. Det blev en 4 rättsmiddag som började med ost och lite salami



undertiden kokade fonden och sen skulle första varmrätten tillagas:


Hummer soppa med cayennepeppar och konjak i...



Hummer risotto med färskhummer med citrussmör, sååååååååååå gott!




Sen fick man chokladmousse med passionsfrukt, mumsfilibabba.

Vinet som serverades var Pio Cesare, Nebbiolo, godaste nebbiolo på länge samt Laroche Saint Martin Chablis, perfekt till både soppan och risotton, Mumsfilibabba. Imorgon blir det träning igen, beach 2010 är här om 7 dagar ;)

God fortsättning!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0