Ikväll ska vi göra detta:

På balkongen, då alkohol endast finns på hotellen så stannar vi där sista kvällen.







Sen ska vi går på Buddha Bar, fick en skriftlig bekräftelse från restaurangen (man måste boka bord för att få plats säger man), men uppmaningen att klä oss semi-cool och trendig, det kan bli svårt för Lars :) men först ska jag ta emot detta på rummet:



Varje dag får man en ros, ett ordspråk från schejk Muhammed samt små chokladbitar. Tror jag kan bli van med denna totala uppmärksamhet, nu är det kört Lars, vill aldrig gå ner en stjärna efter denna resa ;-).

Detta land är roligt, det är billigare att äta med roomservice än på restaurangerna, man betalar inget extra för att få det sänt till rummet, gissa om vi utnyttjat detta till max. Frukost varje morgon och igår tog vi middag efter shopping upplevelsen på rummet, vi var helt slut efter DubaiMall. Så vi beställde upp smårätter och titta på skidskytte på tysk tv, kändes lite absurt!

En annan notering är att det nästan aldrig står priser på varor etc. Kan det vara så att man inte ska behöva bry sig gällande priserna, det anses ofint att vilja veta eller?!?!? Gissa vem som tycker detta är jobbigt :) Som sagt priserna är som hemma inkl alkohol. Du kan få en bra flaska vin för 500 kr om du håller dig till nya världen, det enda som är billigt är att åka taxi, trots att taxi chafförerna är så prydliga och har samma färg på axelklaffarna som bilens tak har. Det är säkert oxå billigt om du handlar på varuhusen etc. men det gör man ju inte direkt när man bor på hotell.

Gillar man att titta på bilar så ska man oxå åka hit, vet inte hur många gånger jag fått stanna och titta på en bil, Ferrari, Porsche, BMW, Maserati, Lamborghini sätt dig på ett kaffe och du kommer se de senaste, de största och de värsta bilarna i ditt liv.

Imorgon är sista dagen, vårt plan går kl 2 på natten, så vi ska tillbringa dagen vid poolen, äta lite middag och sen dra oss ut till flygplatsen. Där vi tänkte shoppa och utnyttja våra Priority pass i väntan på att få åka hem.

Hej Hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0