Turisttur

Det bidde ingen skotertur, 0 gradigt och snöblandat regn, det bidde biltur in till Storlien. Vi gick på gågatan fram och spanade in alla norrbaggar som packade sina bilar för hemresa. Därefter letade vi reda på "riktigt" kaffe dvs. Latte och delade på en våfflor.




Sen tog vi en tur till Coop och tittade på norrbaggar som handlade big pack av allt. Det fanns en och annan svensk som gick loss på big pack oxå ska tilläggas. Till 2011 ska det komma Willys och shoppingcenter med 8 olika butiker. Allt finansieras av norrmän, vilket är tur för utom dem skulle Kungliga Storlien dö ut och alla byar runt om kring skulle gå samma öde till mötes. För vi svenskar åker till Åre (dyrt, dyrt, sjukt icke prisvärt) och köar oss igenom sportlovet.


Den mörbulte mannen, har svårt att kliva ur och in i bilen, det är inte ryggen som gör ont, det är alla andra muskler han har i kroppen som värker. :) Min modige man som åkte skidor under tvång igår. Nu ska vi ställa oss framför spisen och göra stordåd, sista kvällen i Jämtland. Imorgon far vi hem till Stockholm, och jag längtar faktiskt till lite puls och om man har tur så kanske SNÖN försvinner inom kort. För nu har min snödos fyllts på för många år framåt.

XO XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0