Nu börjar det....

Byggstarten närmar sig med stormsteg, i fredags fick vi veta att 1 granne av 4 har motsats sig vår bygglovs ansökan. Dock är motiveringen så osaklig och felaktig och vilket gör att vår förhoppning är att beslutet om godkänt bygglov kommer inom kort. Iom detta så valdes det kök igår och det blev följande, och här behöver ni lite fantasi :) Ritningarna kommer inte förens om 1 vecka, men så här blev det....



Dessa luckor och handtag, ljusare färg (denna är grå) och ingen köksö annan fläkt, annan skiva och vi ska  liggande panel utan överskåp. 

Luckorna ser ut så här på nära håll

Färgen Antikvit


Granit till bänkskiva


Följande diskhov



Fläkt, ugn och spis ska väljas hos Miele samt kylskåp blir ett fristående, återkommer när dessa val är gjorda.... Vi siktar dock på standard, då vi ska ha "ett utomhus kök, med grill och gas på altan".  Frysen blir en frys med toppmatning som ska stå i framtida garage, tills dess i stora klädkammaren.

Tror att det blir ganska bra faktiskt.... Nu ska vi "bara" fixa belysning i köket som ska hänga typ 5 meter upp, det blir roligt att byta lampor i framtiden....

Xo Xo

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag kan tyvärr inte alls rekommendera Miele kyl & frys och diskmaskin. Inte heller servicen när nåt pajar, tyvärr. Så se till att de ni handlar av har bra service själva, inte anlitar Miele till sånt.

2011-01-26 @ 10:21:27
URL: http://iannashuvud.wordpress.com
Postat av: Elli

Tack Tack, de ingår tyvärr i huset som standard, men känner jag herren rätt så ändras det till något annat, som det mesta i köket :) Stommarna i köket är standard ialla fall :-)

2011-01-26 @ 15:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0