Änglavakt

Igår rök ett av mina extra liv, som en jävligt dålig Hollywood film hör jag kraschande och skrik, vänder mig om och ser en lastbil i högfart som kommer emot mig. Lyckas ta mig ut blad bilarna vid övergångsstället och upp mot Hötorgsskraporna. Inser direkt att det är som i Nice, det händer nu där jag är. 

Bild från Aftonbladet, jag står 1 meter i från lejonet i vägen bland bilar som kommer flygande och landar bakom mig.

Då bestämmer jag mig för att springa bort från allt, då jag tänkte att nu sprängs något. 


Lyckas ta mig kontoret, där mardrömmen började inser jag, få under denna tid Lars att hämta Albin och möta mig vid Odenplan. 

Smsa Lars kl 14.54 Jag lever, ringer till Lars 14.55 springande till Sveavägen, babblande  om krock med buss, innan jag lyckas får ut mig lastbil. Får honom att hämta Albin asap och hämta mig vid Odenplan. Folk söker skydd i butiker och jag vill bara bort från allt folk och bilar, inte vara inomhus. Landar kort stund på kontoret, lyckas ta mig ut innan lock down, kontoret stängs ner 16 till 18 ingen får lämna. 

15.29 sitter jag i bilen påväg ut från stan vid Norrtull. 16.45 är vi på landet. Så mycket tårar, så många tankar, men fokus på det viktiga. Jag tog mig ur och hade stor tur igår.

Jag stannade inte till och hjälpt, men för mig fanns bara överlevnad. Vet att när jag ser lastbilen komma mot mig, att jag tänkte idag tänker jag fan inte dö och det gjorde jag inte ❤️ 

Så nu lever jag fullt och obegränsat, idiotiska handlingar och idéer ska inte stoppa mig. Det var några som inte hann och insåg faran, för dom ska vi leva. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar dig syrran ❤

2017-04-09 @ 08:58:40
Postat av: Anonym

Älskar dig syrran ❤

2017-04-09 @ 08:58:41
Postat av: Anonym

Älskar dig syrran ❤

2017-04-09 @ 08:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0